Malin Nordström

Alla inlägg under september 2008

Av malin - 21 september 2008 11:45






.

.

.

.



nää...har inte lyckats få tag på Coca Cola än... Hm...ingen som ska ut till Birsta?? Ska snart äta min pizza..om ca en halvtimme dvs. gott om tid att stanna på macken och köpa en Cola och styra bilen mot Birsta...hm...nån..















/malin..



Av malin - 21 september 2008 10:03






.

.

.

.




Söndag och det är riktigt fint väder! Härligt! Not.. Men det känns som om dagen kommer gå bra, fick sova till 9 idag igen, jätte skönt. Tack så hemskt mycket Robert! =) Så idag blir det jobb: 10-18.






Och det jag ser framemot idag är lunchen..hehe för jag har BiteLine pizza med mig, det blev över sen igår. Men det stora problemet jag har nu är att glömde köpa dricka...det känns inte så gott att dricka vatten till gopizza..

Så jag försöker få tag på nån som kan köpa en Cola till mig...återstår bara att se om jag lyckas senare idag...hm... =)






----------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------

Sara: Japp, BiteLine var gooott! =) Nä, men dem är från Forever21 så dem är jättebilliga!!! hehe Bra va!? =)

----------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------





Ikväll vet jag inte vad det blir, brukar ha söndagsmiddag i Matfors hos mamma & pappa. Skulle nog vilja åka dit, kan vi käka fläskfilén där istället. Tog ju fram den igår, så den måste ätas upp idag.. Måste bara fråga R och alla..






Nu måste jag försöka få i mig lite frukost snabbt, blev tokhungrig..




/malin..




Av malin - 20 september 2008 20:56






.

.

.

.


 Jag och R har nyss sett "You don´t mess  whit the Zohan" den var faktiskt ganska bra! Rolig, och lite sjuk humor. Kändes inte som om det var Adam Sandler som spelade, för han hade så konstig röst. Men jag rekomenderar  att se den.



















 


Annars så har dagen varit riktig bra. Vi har varit ute på 2 långprommisar, lekt med Milton i parken. Men han ville mest bara springa runt och lukta på  allt. Sen har R fixat elen till diskmaskinen så då ska bara pappa dra rören, sen är det klart. Åsså har jag rivit klart tapeter i köket. Så nu börjar det hända lite där, sweet!





Tänkte laga lite fläskfilé till middag men sen när vi hörde att C & S skulle beställa hem, blev vi oxå lite lat. Så det slutade med pizza från BiteLine. Gott, var jättelänge sen jag åt där.









Nä, nu ska jag hämta R från duschen och ta bort ett korvpaket som Milton lyckats fått tag på..!? Ha en forts. trevlig lördag alla! Det ska jag iaf. ha. =)






Godnatt/malin..






Av malin - 20 september 2008 17:16






.

.

.

.




Tänkte väl att jag skulle visa dem assnygga skorna jag hittade. Eller ni kanske tycker dem är jätteful, men jag gillaar dem verkligen! Kommer va jättefin till jeans..och ja det mesta. =)








Vad tycker ni?? =)




i like dem/malin..





Av malin - 20 september 2008 11:50




.

.

.

.




Godmorgon!


Känner mig utvilad idag oxå, härligt! Igår hände det inte så mycket mer, åkte  till Christian efter jobbet och tittade på en film " The forbidden kingdom" var väl sisådär...hehe =)




Och idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra..skulle behövt greja lite här i lägenheten. Så det är nog så det får bli. Måste fixa lite med diskmaskinen, och sen har jag börjat med att riva lite tapeter i köket så jag måste väl fortsätta med det oxå. 






Nu pratar jag med mammsen, och fick höra att Milton är på väg hit 

 har inte sett han sen i torsdag. Lillen =) Sen blir det nog en dusch.




/malin..




Av malin - 19 september 2008 18:49







.

.

.

.




Jag har inte varit duktig...tyvärr. Jag har inte gjort min läxa än iaf...hehe =) Men däremot så hittade jag mina drömskor där!! haha inte dåligt det heller, Janne, du kommer dö när du ser dem!! =D Måste ha dem!







Min ursäkt..jag har inte haft tid..=) Men om jag inte tar reda på allt ikväll så gör jag det imorn. Min läxa?? Jo, den består av att ta reda på vad det kostar att beställa från Forever21. Frakt, tull osv. Har hört nåt om fraktfritt över en viss summa..men är ej säker och vet inte över vilken summa.. Så om det är nån som läser och vet lite om detta så får ni jätte gärna kommentera! =)

Så får jag det lite lättare..=)






Visar dem underbara skorna senare... =)





/malin..





Av malin - 19 september 2008 16:53





.

.

.

.




Idag har jag provat ett par boots..ser nästan ut som ett par ridskor.. Dem kanske inte ser så fin ut på bild men dem var jättefin på och dem passade min outfit idag iaf..hehe




Jag gillar dem.. Finns på DinSko och även i brunt.










Dessa är oxå väldigt fina..gråa skor är faktiskt ganska fint..eller vad säger du Janina?? =) Känner du igen dem? ;P












Ja, det känns som jag måste spana lite på vad jag vill ha för några skor i höst/vinter.. Känns lite jobbigt då det finns så mycket att välja på! Men det ska väl gå bra...måste ta en dag då jag är ledig, orkar inte hålla på stressa..



Nu ska det käkas karra/malin..





Av malin - 19 september 2008 14:47




.

.

.

.





Kan det bli bättre?? Ja om det stämmer vill säga..men det hoppas jag. =) Så om ni hör nåt ifrån mig på två veckor så vet ni varför..hehe




HOROSKOP JUST NU!

 "Det knepiga blir att få tiden att räcka till. Nu passar det nämligen fint med storstadsliv, vimmel, nöjen, äventyr, sport, romantik och roliga möten. Du har två fulltecknade veckor framför dig och det är bara din enorma inre energi som räddar allt från att bli rent kaotiskt."




Janina..det stod inget om lyckade Forever21 köp, men hoppas på det ändå..hehe =) Ska väl inte va så svårt?!?! =)




/malin..



Presentation

Omröstning

Vilka är ni som besöker mig här?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Vet vem du är
 Känner dina föräldrar
 Känner dina brorsor
 Känner dig inte
 Ovän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards