Malin Nordström

Alla inlägg den 5 september 2008

Av malin - 5 september 2008 19:32




.

.

.

.




Hittade en perfekt t-shirt till mig! =) Försökte hitta nåt fint i rött, men ville egentligen ha en kjol tror jag, men den här var bra oxå... hehe

Tror den kostar runt 269:-.......















Va säger ni, i love Coca-Cola!




/malin..



Av malin - 5 september 2008 18:33




.

.

.

.



Det blev iaf. ett par tights igår...köpte av Sandra.. =)

Ett par spetss!! Har inte provat dem än..men jag ska väl kunna ha small!?..eller?? hmm..annars får Sandra fixa medium to me!



/malin..




Av malin - 5 september 2008 17:13



.

.

.

.




En fredag som verkligen inte känns som en fredag, vet inte varför.. Jobbar extra idag igen...15-20.. Lite jobbigt känns det faktiskt, speciellt då jag är så trött idag.



Var och badade idag med Emmy och det gick jättebra! Hon tyckte det var hur roligt som helst! Hon blev en fågelholk när hon kom in till basängen..hehe såg så roligt ut. Och ingen badkruka va hon eller så det var ju bra, det var snarare att hon inte ville kliva upp. Hehe sötnos! Mamma tog lite kort, ska se om jag få några sen så får ni se...tyvärr så är jag oxå med på bild..





Men anledningen till att jag är så trött är för att igår kväll när jag skulle gå ut med Milton på sista kissrundan så tror jag det var några rävungar som var nedanför huset, och dem skrek så jag vet inte vad!! Det lät typ som barnskrik blandat med djurskrik! Hua! Och det finns nästan inga lampor utanför huset så det var kolsvart. Så tror ni jag blev rädd??? öhhh..ja! Jag sprang med Milton till dörren och skyndade och låsa..hehe Så efter det var Milton lite orolig, för han hörde dem fortfarande.. Så då kunde han inte slappna av så han gick runt i sängen hur länge som helst så jag inte kunde somna! Sedan efter ett tag på natten så sov Emmy i sängen oxå med oss.. Så det blev lite trångt och hon vrider och vänder på sig som jag vet inte vad..ibland fick man en hand eller fot på sig.. =)

Sen vaknade hon kl. sex...så det blev inte mer 4 timmars sömn..




( hehe tänk Janina om du hade varit med om skriket, du hade ju dött du!..hehe haha. )





Senare ikväll blir det middag i Skatan..gött..



/malin..



Presentation

Omröstning

Vilka är ni som besöker mig här?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Vet vem du är
 Känner dina föräldrar
 Känner dina brorsor
 Känner dig inte
 Ovän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards