Malin Nordström

Alla inlägg under augusti 2008

Av malin - 13 augusti 2008 14:51



.

.

.


Nu har jag tagit en maassaa bilder.. Tror inte jag fick med allt jag shoppat men det mesta. =) Så förhoppningsvis orkar jag ladda upp dem ikväll.


Men nu då?? Är ju ledig, de är väl då man ska försöka hitta på saker att göra. Roliga saker.. Men man kan ju inte alltid ha roligt. Snart är kl. 15.. får väl ta å göra mig ordning, måste försöka ta mig ur denna lägenhet, vädret börjar bli lite bättre, solen börjar titta fram lite. kanske ska ta en prommis ner på stan med milton..hm ja så får det bli.



Av malin - 13 augusti 2008 12:23


.

.

.



Äntligen en hel natt som vi kunde sova oss igenom. =) Men ändå är jag lika trött.. Men sedan fick jag en chock när jag såg att det regnade! Det skulle va fint idag, jag hade tänkt slipa trallen ute på balkongen, men det går inte så bra nu den är genom blöt.. Vad att göra nu då??




Igår hade jag det trevligt iaf. med Lotta. Sprang en sväng på Birsta först, hon köpte present till Emmy, sedan gick vi på Monki och jag köpte present till mig själv.. ;) en klänning och en jeans kjol av snälla söta Sandra hihi =)125:- för båda BRA PRIS =)

 Sedan åkte vi till brorsan och sara och firade emmy ännu en gång.=) Hon fick en grå långärmad och ett par "fodrade" tihgts, jättefina! Eric var jätteglad hela tiden, lite trött bara. Och Emmy var väl inte på sitt bästa humör, lite grinig kanske..hehe Men hon hade ju tagit en spruta tidigare på dagen så vi skyller väl på det..


Sedan tackade vi för oss och jag, R och micke åkte till matfors för att hämta bilen min, så nu är den tillbaka, jag är hel igen.. =)




Nä, vet ni jag tror faktiskt att jag ska knäppa lite på allt jag köpt vad säger ni om det?? Vet att ni tycker det låter bra..

Återkommer senare KANSKE med bilder..det är de här med att lägga upp bilderna..som jag tycker är lite trögt och tråkigt..



have a nice day/malin..
















Av malin - 12 augusti 2008 12:01


.

.

.


Nä inget har blivit bättre, ännu en natt som vi fick ligga vaken. Inatt yrade gubben mellan ett och fyra/fem. Så R har typ inte sovit nåt, å han sak ju upp runt halv sex.. Jag och milton har inte heller sovit nåt, är så jäkla trött nu. Och milton blev jätte orolig sprang omkring och morrade och även kunde inte sova, lilla tröttgrisen våran. =) Så det blev ju 2 samtal till igår, och nu tänkte jag ringa vicevärden, för så här tänker jag inte ha det. Tur att jag är ledig idag. Suck..



Nu ska jag göra mig klar, diska, gå ut med milton, ja och sen ska jag åka å träffa Lotta. Blir väl en sväng ut till Birsta sedan till Bror och sara, Lotta har ju inte grattat Emmy igen. Så jag hoppas på fika..=) hihi Läs Sara! =)



Funderar på en långklänning idag, det är ju ganska varmt..hm..orkar jag?

 Vi får se...


Nu måste jag ringa den dära vicekillen.



/malin..




Av malin - 11 augusti 2008 10:05



.

.

.


Ja, då var man tillbaka på jobbet, verkligheten..

Som sagt hade det varit skönt och va ledig nån vecka till..och inte nog med det så har jag inte hittat nån som kan jobba med mig på lördag heller.. Så det ser ut som jag får hoppa in och börja tidigare och själv..



Är lite trött idag för jag har glömt att berätta att vår granne mitt emot ( äldre man) är ute och virrar på nätterna. Har har tydligen förlorat sin fru för 3 v sedan och nu är han tokyr! Märkte det första ggn förra tisdagen innan vi skulle åka till sthlm så var han utanför vår dörr och knacka å höll på. Sen tänkte vi inte mer på det, men i lördags när vi satt nere hos grannen så berättade dem typ samma sak, då har han varit å ryckt i handtaget och skrikit utanför dem sent på natten. Och vi satt ute på altan då, så skulle jag in på toan, och när jag går där ifrån så hör jag nån öppnar ytterdörren så jag går dit och ser att han går..då är han uppe och virrar igen..kl. var nästan ett på natten. Så då får R och Sussie sitta och vakta han tills hemtjänsten kommer och han skulle få starkare medicin på natten.

Men inatt vid ett-två snåret så ringer det på dörren och milton börjar skälla, då är han upp igen gubben. Sen var han och knacka 2 ggn till efter det..

Så har vi det, har pratat med hemtjänsten tredje ggn idag och jag hoppas det blir bättre! Han går och väcker alla som bor där varje natt, inte så bra för han då han nån gång säkert kommer göra illa sig..


Ja, sedan har det inte hänt så mycket mer..=) Ska knäppa lite bilder på det jag har köpt så ni får se vilka fynd jag har gjort..=) Så roligt!


Nä, nu har jag mycket att stå i..roligt..mjoo..


kram..malin



Av malin - 10 augusti 2008 18:25



.

.

.



Hej..


Ja, det var ett tag sen man skrev här nu, men jag har ju haft semester i norge och thlm så jag har ju inte kunnat.. Men semestern har varit jättebra iaf. skönt som tusan skulle behövt 2 v till, vilket jag iof. har men jag sparar dem. Kanske kan bli en utlandsresa senare i år eller nästa år istället.


Det blev ju lite shopping i sthlm oxå bla. 5 par skor..=) 2 par byxor, huvtröja, t-shirt, linne, 2 skjortor, sjal..ja åsså lite presenter till emmy och nåt till mamma och pappa.


nu måste jag kila, lite bråttom.


hej hej



Av malin - 3 augusti 2008 20:04



.

.

.



Då var Malin tillbaka med en ond mage... mår inte så bra, mår illa hela tiden nu, speciellt nær det blir varmt. Men det går nog øver snart, hoppas till bilresan imorn iaf. Før imorn åker vi hem till Sverige, så efter kanske 4-tiden kan ni åter igen ringa mig, trevligt. =) Annars ær allt bara bra hær, lite dåligt væder idag. Grabbarna och Emelie ær ute och fiskar och kommer snart i land. Dem skulle ut och fiska lite fisk till middag. Mamma ska gøra fiskpaket (jag får køtt..) men nu ær klockan 8 och det ænda dem har fått ær sill...bra.. Så nu måste vi sitta på bryggan och fiska, annars får vi inge mat..eller jag får ett paket iaf.. =) Mamma och jag har stått før efterrætten, vi har bakat hela dagen.


Så vi hørs igen imorn..


..................................................
.............................

Fæstingarna har inte visat sig nå mer på oss..skønt..puh..

Men man ska væl inte sæga nåt førens man ær hemma..ni vet ju min tur..

..................................................
...............................





Av malin - 1 augusti 2008 16:28



.

.

.



Tjao!


Nu ær jag hær igen.. Och så mycket har inte hænt sen sist.. Jo, eller jag har varit och shoppat =) ( linne, klænning, top och skor..typ 500-600:- før allt) Sedan har vi bara latat oss, førsøkt sola nær vædret tillåtet..me tyværr så har det varit lite dåligt væder nu på slutet. Och nu før ett litet tag sedan kom Micke och Emelie, så vi har fikat æppelkaka och jordgubbar..mums. Och snart ska vi væl børja laga mat.. Just nu ær dem och checkar krabbtinan, och jag smøg hit før att kunna skriva till er.. =)


..................................................
....................................

..................................................
....................................


FÆSTING INVASION!!


..senaste nytt..



* jag fick en fæsting på høften!!! Ahhh....

(christian jag inte tagit nån bild.. =)


* pappa fick en på pungen hahahaha


..återkommer..



..................................................
.................................

..................................................
.................................




Næ, nu har jag inte tid att sitta hær nå mer.............


Malin..



Presentation

Omröstning

Vilka är ni som besöker mig här?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Vet vem du är
 Känner dina föräldrar
 Känner dina brorsor
 Känner dig inte
 Ovän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards