Malin Nordström

Alla inlägg under augusti 2008

Av malin - 25 augusti 2008 09:53




.

.

.

.




Nu slutar jag skriva centrerat! Tänkte bara berätta det...hehe =) Är måndag igen iaf. förstår inte att det kan vara måndag hela tiden! Ledig helg går alldeles för fort!



Vi kom i säng iaf. vid halv två igår natt!!! Nu tycker ni väl att såå lång tid kan det väl inte ta och måla endast en skänk, MEN vi tittade lite på tv samtidigt (Fantastic 4 gick ju på tvn) så det blev lite urdraget det där med målningen då..hehe Men det blir jättebra! Kommer bli kanon inne i sovrummet. Kändes lite tomt nu när man hade tagit bort den..så den måste fort tillbaka + att tvn står på den så nu har vi ingen tv i sovrummet och det går inte!! Finns inge skönare än att ligga i sängen och slötitta på tv.. =)






Idag har jag köpt 3st av dem goda lådorna som jag alltid äter, så nu längtar jag tills lunch..hehe Men jag hann inte köpa nåt till senare på kvällen, jag jobbar ju alltid till kl. 20 på måndagar så då behöver man ha i sig nåt vid fem-sex-tiden. Men det löser väl sig..




----------------------------------------------------------------------------------------------


Vad tyckte ni om balkongen då?? Lite svårt och se bara sådär, bättre att se i verkligheten, så ni får helt enkelt komma och hälsa på..hehe


-----------------------------------------------------------------------------------------------



Kram/malin...



Av malin - 24 augusti 2008 23:13



.

.

.








Nu har vi snart målat ett varv på allt...och nu undrar ni om vi hållt på målat ända sen jag sist skrev, men det har vi inte. Vi har hunnit med till Birsta en sväng och till Skatan för lite middag. =) Och nu sitter vi och målar det sista, så kan vi måla andra lagret imorn. Skönt att det händer nåt!










Och som jag lovat så blir det lite bilder på balkongen nu.. Tycker det blev hyffsat, har egentligen lite mer grejor som ska dit, men det köper jag nästa år..hehe =)









Var lite mörkt när vi la trallen i fredagskväll..



















Balkongen klaar!
















sådär, tycker det blev bra så vi kan sitta där nån dag iaf.. Nu ska jag sova, så godnatt!!






/malin..






Av malin - 24 augusti 2008 15:25








jävla skit det går inte att centrera.....










Håller på måla nu iaf..äntligen har vi kommit för oss. men nu saknar vi en pensel har ju bara en roller, så nu fick R åka och köpa en pensel..hehe Men det måste målas 2 ggr. boring, men det blir bäst resultat då. Så jag hoppas hinna måla det en gång till ikväll, skönt om man kan bli klar med den ikväll så man kan sätta in den i sovrummet igen imorn. Och sedan kan vi börja ha kläder där oxå, sweet! Behövs verkligen mer plats till kläderna! =)












återkommer later...








Av malin - 24 augusti 2008 11:37




.
.
.



Godmorgon läsare!



Nu är jag uppe.. =) Har faktiskt hunnit med och klippt klorna på milton, jag klippte och R fick muta han med godis.. hehe Han är inte så jätte förtjust att korta klorna, men nu var dem så lång att dem hördes när han gick på golvet OCH asfalten..haha och det ska de inte göra... Men nu är alla klorna klippta och det känns skönt, nu behöver vi inte göra det på 2-3 veckor.




Glömde bort att visa bilderna på balkongen igår, förlåt. Men jag hade fullt upp hela dagen igår. Först träffade jag mamma och vi åkte och shoppade lite... Så jag var nästan inte hemma förens kl. 17.Och runt där skulle Lotta komma, så jag fick skynda mig att diska och städa lite. Och när Lotta kom började vi med maten ( som bestod av tacos) och till slut så anslöt dem dem 2 sista tjejerna, Sara och Emmy. Så nu har Emmy varit med på sin första tjejkväll..hehe =) Så vi käkade massa gott bla. de goda + lite godis och jätte goda små glassar som Lotta köpt. Sedan hade man gravidmage kan jag säga, så jäkla mätt! Satt och surrade till halv nio sedan var Lotta tvungen att åka..=) och vi andra för till C & R och tittade på en film... Så, hur ska jag kunnat hinna med att lägga in nå bilder då?! Nä, det gick såklart inte..hehe så jag lägger in dem lite senare idag.








Nu ska vi äta lite rester sedan tror jag det blir lite målning av "bänken" inne i sovrummet. Önska oss lycka till..hehe =)




later../malin..


Av malin - 23 augusti 2008 11:53

.

.

.



Lördag idag och nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma och hämta mig, för vi ska åka på EH både i bosvedjan och i Timå. Varken jag eller mamma har varit i Timrå på EH så det ska bli roligt och se vad dem har där.









Sedan får vi se vad det blir med, måste på jobbet och lämna nå påsar och skriva tidrapporten iaf. Så om vi väl är i Birsta så blir det väl lite tittande där oxå. =)







Balkongen är iaf. klar nu, och det blev jättebra!!!!! =) Jag och R la ut trallen igår sedan pyntade vi lite oxå med allt som jag köpte typ innan sommaren..hehe Så imorse satt vi där och fikade frukost och läste Chic. Ganska bra tidning, skönt att det inte så mycket att läsa, bra omväxling från VR tex. Bilder kommer sen idag.



Nu ska jag fortsätta läsa tidning!





/malin...





Av malin - 22 augusti 2008 23:04





.

.



japp, nu dricker jag cola och jag älskaaar det! =) jovisst, älskar det. Och ni som känner mig vet nog om det.. Skyller på storebror att jag blivit beroende..hehe =) Men jag kan inte förstå att det är såå gott..hm.. Vet att det är skit för tänderna, men jag dricker de ändå! Jag dricker inte överdrivet mycket.. Sedan gillar jag oxå tv-reklamen om cola vid jul, då den fina lysande lastbilen kommer med coca-cola!



















































Coca-cola å¨burk och glasflaska är godast!! Eller hur christian?? =)











godnatt/malin..

Av malin - 22 augusti 2008 12:45









.


.


.



Freeee from work!




jepp! det är jag och hittills så har jag hunnit med:


* vaknat


* klvit upp


* gått på promenad med milton


* gått och lagt mig igen


* klivit upp igen


* åkt och solat 8 min 20 sek


* tittat på tv


* pratat med mamma


* träffat R en snabbis


* pratat med sara



Ja, nu sitter jag här. mmm, mycket jag har hunnit med på min lediga dag. Och mer ska det bli ;) Nu efter detta skrivande blir det duschen, sedan åker jag och milton till min mamma i matfors och hälsar på. Ska även hämta trallen som är klar för att placeras ut på balkongen. Sedan efter får vi se vad som händer, handla mat kanske..







Sara: du måste klippa dig nåt iaf. inte bara toppa/tunna ur.. =)



-------------------------------------------------------------------------------------


-------------------------------------------------------------------------------------


Förresten!? Var det ingen som hade en lampskärm?!!?? Ingen farmor eller mormor som har en??? kom igen nu! Jag betalar juhh!!!


-----------------------------------------------------------------------------------------


-----------------------------------------------------------------------------------------







adios/malin....




Av malin - 21 augusti 2008 19:48





.

.

.












Ny dvd med Björn kommer ut innan jul! Spännande! Gamla saker, nya och sånt vi inte ha fått sett förut. Han är för go.







/malin..




Presentation

Omröstning

Vilka är ni som besöker mig här?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Vet vem du är
 Känner dina föräldrar
 Känner dina brorsor
 Känner dig inte
 Ovän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards