Malin Nordström

Alla inlägg under augusti 2008

Av malin - 21 augusti 2008 18:44





.

.

.










Av malin - 21 augusti 2008 17:55





.

.

.




Ja, nu blir de en Billys...roligt... Värsta fettbomben! Det är inte ens pizza med fett, utan det är fett med pizza nice...








Frågan är om jag orkar laga nå mat ikväll när jag kommer hem vid..halv nio...?? Nja..tveksamt! Så fett med pizza måste jag äta!


Tjao.../malin..




Av malin - 21 augusti 2008 10:06




.

.

.



...att jobba den här veckan! Ska bli skönt och få va ledig i 3 dagar nu, när jag jobbat heldagar varje dag i nästan en vecka..


Men jag börjar fundera på vart mitt minne håller på ta vägen.. Idag innan jag skulle börja så skulle jag förbi på jobbet inne i stan för att lämna och hämta lite saker. SÅ jag gick lite kortare med milton idag så jag skulle hinna. Kommer hem med milton, sätter mig i bilen och funderar på vilken väg jag ska ta till jobbet i stan.. Men sen helt plötsligt svänger jag av i Birsta!!! Ahh..på den biten har jag totalt glömt borta att stanna i stan, så det blev gasen i botten in till stan igen (kl. var ca. 9.40) Skynda mig in, lämna påse/hämta påse. Sedan kl. 9.50 svänger jag åter igen av avfarten till Birsta, jag hann...puh! Men det kanske gick liiitee för fort på vägen, sorry!



Och nu är jag hungrig, det har jag har äta nu på jobbet är vindruvor, och vidruvor det blir! Sedan blir det Findus "kökets utvalda" kyckling och ris m. yoghurtbröd. Bästa lådan som någonsin existerat!!! =) Och senare idag blir det en Billys..haha  Där har ni min matlista föra idag. Blir väl nåt senare när jag kommer hem ikväll oxå, men vad? vet ej...




..................................................
.....................................

----------------------------------------------------------------------------------------


Måste säga Tack! till mamma som olja trallen igår. Du är för snäll! Så imorn kommer jag mamma och hämtar den! kram


----------------------------------------------------------------------------------------

..................................................
......................................




Nu vindruvor../malin..




Av malin - 20 augusti 2008 16:55



.

.

.



Jag har hittat en katt jag vill ha! =)


Och jag vet att han fyra öron, men är det inte lite sött..hehe =)

 En liten superkatt! Men hur ska jag göra för att få tag på en sån här!? Finns nog inte många av dem..hmm.. Kidnappa han kan jag ju inte göra, för har nämligen ett chip i sig..attans.. =)







Mjau!




Av malin - 20 augusti 2008 10:03




.

.

.



Tyvärr blev det inge mer knappande på tangenterna, för jag var med mamma igår. =) Älskade mamma, klarar mig inte utan dig! =)

Var inte med henne länge, bara jag får träffa henne lite då å då så går det bra.






Iaf. så var vi en snabbis i birsta, försökte hitta lite fynd.. Mamma köpte 2 likadana skor, ett par svarta och par vita. Likadana som jag köpte i sthlm, Vagabond-skitsköna är dem! Bästa skorna någonsin!! =) Sedan en klänning på Cubus.






Jag där emot köpte inget på rea! Jag som alltid handlar på rea, men jag har väl fyndat allt jag kan fynda.. Var jättelänge sedan jag köpte nåt på ord. pris...hehe Så jag köpte 2 svarta klänningar på HM, bilder kommer. Sedan köpte jag en T-shirt till R...





Sedan åkte jag hem och lagade mat ( pasta m. tonfisksås ) och sedan diskade i en timme kändes det som och efter så plockade jag in all tvätt..tråkigaste..sen plockade jag upp allt skit i hela lägenheten, var väl klar nån gång efter 11 tror jag. Så då hade jag städat i över 2 timmar + att jag hade världens huvudvärk medans jag städade! Men nu är det klart, så skönt, bara dammsugningen kvar, och moppa lite...+ kanske lite dammtorkning..hehe =)






...Hm..när ska jag olja trallen andra ggn??? Svara mig! Får väl åka ikväll efter jag slutar 20 då...hm...






trevlig onsdag damer och herrar/malin..



Av malin - 19 augusti 2008 13:43




.

.

 .


 RIP

2008-06-17


***Isa***




Isas sista dag i livet












































































































.

.

.



Av malin - 19 augusti 2008 10:05




.

.

.


Ska det bli regn hela veckan?? Hoppas inte det, iaf. inte till helgen då jag är ledig!! Längtar =) Håller på fixa trallen nu oxå, den har blivit oljad en gång nu, och skulle behövas oljas en gång till. Vill verkligen ha klart till helgen, eller rättare sagt så SKA det vara klart till helgen då jag är ledig, för jag vill inte måste hålla på med sånt på mina dyrbara lediga dagar.. =) Har allt annat klart till balkongen, bord, stolar, nya mattor, nya sittkuddar, nya ljuslyktor, nya filtar, ja allt finns. =)Tänkte sitta där en gång i år iaf..hehe Får väl plocka bort det efter en vecka eller så..



Idag slutar jag 18, och det ska bli skönt. Måste verkligen städa lite hemma, det ser ut som jag vet inte vad... Grejor överallt (tex. diskmaskin står i hallen, utemöblerna står i köket..mm.), fattar inte hur det kan bli stökigt så jäkla fort!? Åsså är jag så lat oxå..ibland orkar jag inte tänka på hur det ser ut, men att dammsuga är så tråkigt, det är nog det värsta. Det går bra å dammsuga på jobbet och så, men hemma är det annat, diska går väl men dammsuga drar jag på in i det längsta.. Så därför kan ni stöta på en dammråtta om ni kommer på besök nån gång.. =)





Så ikväll, då ska det bli fint på Neptunigatan 11 d!!



/malin..




Av malin - 18 augusti 2008 21:04



.

.

.




Csi, är såå bra!! =) Älskar det, just nu Csi NY. Titta!

Gillar att sitta å titta och försöka klura ut vem som har har mördat den, och vem som gjort dittan och dattan. Spännande så jag vet inte vad!


1: Csii NY


2: Csi med Grissom, kingen


3: Csi Miami



...men Navy Cis är oxå asbra! I like Tony..hehe


Nu ska jag försöka lösa detta avsnitt i förväg, ja är faktiskt ganska bra på sånt ska ni veta! =) Och till de ska jag äta vattenmelon.



/malin..




Presentation

Omröstning

Vilka är ni som besöker mig här?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Vet vem du är
 Känner dina föräldrar
 Känner dina brorsor
 Känner dig inte
 Ovän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards