Malin Nordström

Alla inlägg under februari 2010

Av malin - 19 februari 2010 21:42

Fina fredag idag och det gick fint i skolan oxå. =) Vi fortsatte att göra snabba makeuper, idag gjorde vi två st och som fick ta 20 min var.


Första reklammakeupen skulle vi göra för nåt sminkprodukt, tex. läppglans, mascara, ögonskugga mm. Och den andra makeupen skulle vi göra en reklammakeup för ostbågar + att det skulle fotas i orange ljus..!!! haha =) Skitsvårt!


Kom iaf på nåt speciellt, men tillslut så kom jag på en idé men tyvärr hade jag inget socker så det blev inte så bra..haha



        


Första makeupen gjorde jag reklam för eyeliner som ni kanske ser! Var väl kanske lite vågat att välja just det när vi hade så lite tid på oss men man måste väl utmana sig.. =) Men det gick över förväntan, blev inte perfekt men jag hann lägga hela makeupen på 20 min. Jag har lagt: neutralisering, mineralbas, puder, läppglans, mascara, rouge, fyllt i ögonbrynen och eyeliner med vinge.


    


Andra makeupen för en ostbågereklam...haha =) Min tanke var att läpparna skulle vara lite smuliga, som ni vet att det kan bli när man käkar dem, men det gick inte så bra då jag inte hittade nåt som gjorde läppglanset klumpig, därav jag ville ha socker.. Aja, dem tyckte att tanken var god iaf. och mitt tips om att sälja servetter eller nåt tillsammans då man blir så äcklig om händerna när man äter dem..hehe =)




Av malin - 19 februari 2010 11:53

Dags för sista dagen i skolan denna vecka, sedan blir det helg och jag ska vila och shoppa haha =) Längtar! Ska även ta och träffa min andra kusin, det är på tiden! Så vi hörs ikväll igen, tjao!



Av malin - 19 februari 2010 11:36

  



Om en vecka efter skolan så tar jag tåget hem!! Woohoo Nu blev ni glada va? haha =) Det är min sista lediga helg innan jag slutar och även R sista lediga helg på länge så det var bara att passa på!  Så vi ses nästa helg!



Av malin - 18 februari 2010 21:33

Allt smink som vi jobbar med kommer från skolans egna märke och heter färg. Och det går att köpa som vanlig kund oxå, om ni går in på makeupfabriken så hittar ni all makeup och priser. Tycker att det ligger i en bra prisklass så det är värt att ta en titt!

 

 

Av malin - 18 februari 2010 20:40

Torsdag idag och nästan slut på denna vecka! Idag fick vi iaf. träna på att lägga en makeup på 15 min med en mineralbas. Vi lade 3 st var och det gick faktiskt bra. Man trodde att man inte skulle hinna med nåt, men man hinner verkligen lägga mer än vad man tror! Sen fick vi förbereda och fixa innan och det är sånt man måste göra när man bara har så lite tid på sig.


Idag sminkade jag Suzan "2" och jag är nöjd! Glömde att ta en bild på den andra makeupen men 1 bild på första och hela 3 st på den tredje. =)



  

Min första makeup på 15 min..


  


 


  


Makeup nr 3 på 15 min, vi skulle försöka göra fler moment för varje gång, och på denna makeup hann jag med: neutralisering , mineralbas, pudring, lockskugga, intensitetskugga, fransskugga, mascara, rouge och läppglans. Så jag är nöjd, men skuggorna blev inte riktigt jämna men det var ju första ggn vi fick prova på det så jag är nöjd ändå. Tror vi ska fortsätta med samma imorn så då får vi träna ännu mer, roligt! =)



Av malin - 18 februari 2010 11:24

Idag är jag trött! Så vi får se hur det går på skolan idag, nu måste jag iaf. börja göra mig klar..så vi hörs ikväll!

Av malin - 18 februari 2010 00:00

Jag går ut med Milton ganska mycket nu, och på nästan varje promenad så stöter vi på nåt djur! Har sett säkert 3 st harar idag, och en gång när vi skulle gå in i huset så vände jag mig om och hade ett rådjur bakom mig som bara lalla omkring!! Va?! Under tiden jag har bott här så har jag sett mer djur än jag någonsin har gjort hemma, känns lite fel måste jag säga!



Och även idag när jag var ute med Mille så hade jag på mig luvan på jackan och då hör man inte så bra, men så hörde jag nåt konstigt ljud medans jag gick och när jag vände mig om så stod det en Labrador eller nåt alldels intill mig ca. halv meter!! Hyffsat snopen jag blev för han var helt ensam, inget koppel eller nåt. Och han ville bara busa med Milton hela tiden, skit konstigt! haha Men sen hörde jag att det var nån som ropade, men han lyssnade inte utan ville bara leka med Mille. Så hon fick komma för om jag gick så följde han efter..hehe


Ja man kan verkligen stöta på mycket här i Bromma måste jag säga! =) Men nu säger jag och Milton Godnatt för idag, hörs imorgon!



Av malin - 17 februari 2010 19:10

Idag fick vi lära oss hur man sminkar en kille med mineralsmink, fast vi gjorde på varandra då ingen hade med sig nån kille. Och ja det var ju inte så svårt, gick väldigt fort och det var ungefär nästan som igår. Sedan hade vi ju avstämmningsprov (teori) och det hade ju kunnat gå bättre om man säger så. Dem hade formulerat frågorna så konstigt så jag blev så yr.. haha Men det gick nog bra, det är inget prov som betygssätts som tur är hehe =)



    



Idag blev det bara bilder på arbetsbänken..



Presentation

Omröstning

Vilka är ni som besöker mig här?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Vet vem du är
 Känner dina föräldrar
 Känner dina brorsor
 Känner dig inte
 Ovän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards