Malin Nordström

Alla inlägg den 4 februari 2010

Av malin - 4 februari 2010 22:59

  


Känner ni igen Eddie?? =) Det är hunden som brukar vara med på "Vakna med the voice". Jakob som är med där har ju hand om han och Sthlm comedy club ligger bredvid oss så idag smet han in till oss, jättesöt! Han gick omkring i lugn och ro kikade och nosade lite, hehe =)



Av malin - 4 februari 2010 21:02

Redan torsdag och vi har snart gått i skolan i två veckor, helt sjukt! Och idag fick vi lära oss lite om ögonformer och vilka skuggor om passar bäst. Ganska svårt då det finns så många. Men det kommer väl till slut. =)


Sedan fick vi även lära oss "perfekta munnar" och det gick superbra. =) Idag skulle vi lägga med knalliga färger så jag lade rött! Men vi behövde inte tänka på att göra om dem så läpparna blir mer symmetrisk, utan vi skulle bara följa lingerna på läpparna.


Och idag lade jag på en tjej som hetar Anna och kommer från Sthlm, hon hade ganska små läppar med det gick bra. Men om vi skulle ha gjort om dem lite så skulle man runda av topparna på övre läppen och försöka göra så att båda sidorna blir lika tjocka/smala.

Så på vänster överläpp så ska det va lite stjockare och höger sida på underläppen ska va lite tjockare, om ni förstår vad jag menar..haha =) Sen är färgen mer blodröd i verkligeheten, ser lite mesig ut här =)



    


Men Anya tyckte att det gick jättebra för att det var första gången, nästan helt perfekt, tydligen 95% av 100%..inte dåligt..hehe fast jag såg bara vad jag hade gjort fel, men jag var nöjd samtidigt.Det viktigaste är ju att linjerna är raka och det hade jag lyckats bra med. Jag är så noga och gillar inte när det blir fel!




Av malin - 4 februari 2010 12:11

Åh, nu har jag bråttom, måste packa storväskan så jag kan dra den genom snööön! Ja det har snöat lite mer inatt! Va!? Men jag har redan varit ute och skottat fram till vägen från dörren, bra Malin. =) Men jag har  flera hundra meter till spårvagnen som jag inte har skottat, hoppas att många har varit ute och trampat upp vägen åt mig, bara mig.. =P hehe


Hörs ikväll!



Presentation

Omröstning

Vilka är ni som besöker mig här?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Vet vem du är
 Känner dina föräldrar
 Känner dina brorsor
 Känner dig inte
 Ovän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards