Malin Nordström

Alla inlägg den 23 januari 2009

Av malin - 23 januari 2009 22:38





.

.

.

.










..så vann dem inte. I sista perioden satt jag och käka godis som en iller. Var så spännande och frusterande på samma gång. Så nu har jag värsta magknipet..inte skönt. Men, men nya tag nästa gång!











Nu vill jag bara sova, och imorn vill jag bara njuta..







/malin..







Av malin - 23 januari 2009 17:56












.

.

.

.














Det blev kalaspuffar, så nu är magen inte lika hungrig. Men det blir nog nåt mer i magen på hockeyn..tror jag hadlar mest där i kiosken..haha Men allt är så gott när man sitter och småfryser och det hör till lite att handla korv med bröd eller nån macka. Och en chokladbit är ett måste. =) Och varje gång vi åker dit så tar vi med oss 2 termosar med varm choklad, hur gott som helst! =) Mumma.







 







/malin..









Av malin - 23 januari 2009 17:37








.

.

.

.







aj.. jag har sån huvudvärk! Måste gå ta en ipren.. Måste även äta nåt..men vadå?? Jag har inget jag bara kan sno ihop här hemma.. Hm..








Ska iaf iväg och titta på hockey sen, måste åka senast sju. Bror M och Em ska oxå med, trevligt. Så jag skulle kunna äta nåt där, en toast eller så. =) Annars händer det inte mycket mer denna fredags kväll... M&M har fått varit hos grannen idag, så dem har haft det hur bra som helst. Dem sa att vi lämna dem där om det krisar fler ggr, hur snäll som helst! =) Vi har tur som fått så snälla grannar. =)








Nä jag ska väl gå å ta den dära tabletten, så värken förhoppningsvis försvinner..inte så ofta den försvinner fast jag proppar i mig ipren..












kram/malin..







Av malin - 23 januari 2009 15:20











.

.

.

.








Äntligen får jag avslöja nyheten!! =) Jag ska bli faster igen. woohoo! Det är fortfarande tidigt..tror hon är i vecka 10 eller så. Ja, det är Sara som ska bli mamma igen..kanske skulle skriva det först..hehe och bror Christian som ska bli pappa igen! Helt otroligt roligt. Jag hoppas på en liten pojke, men jag gissar på att C & S hoppas på en till tjej..hehe Men det viktigaste är att barnet blir friskt! Sen om det blir en tjej eller kille det spelar ingen roll.








Så grattis till er! =)









/malin..






Av malin - 23 januari 2009 10:35









.

.

.

.









Ja, är fredag  den bästa dagen?? Det är det nog för många och mig själv varannan vecka.. Denna fredag är det så för mig, för jag är ledig i helgen! Men nästa fredag blir det inte bästa dagen då jag jobbar helg.. Tänk alla som får vara ledig varje helg, lyx kallas det!








R var snäll och lagade en matlåda till mig igårkväll. Korv och maccaroner, inte det roligaste men det gör inget. MEN jag glömde ketchup OCH hamburgedressingen!! Va, inte nå gott och äta utan det.. Så då får C & S gå och köpa lunch till mig..hehe =) Har önskat sallad.. Så matlådan äter jag nog till middag hemma för då kan jag iaf få äta den som jag vill. =) Perfekt!








Nu ska jag käka macka..






/malin..






Presentation

Omröstning

Vilka är ni som besöker mig här?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Vet vem du är
 Känner dina föräldrar
 Känner dina brorsor
 Känner dig inte
 Ovän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards