Malin Nordström

Alla inlägg under april 2009

Av malin - 20 april 2009 11:21









.

.

.

.





I lördags åkte vi och grilla i Matfors, passade på när det var fint väder.


















Även bror C och Sara kom och grillade med oss, R och bror hjälpte mig att byta till sommardäck på pärlan min, tack! Och jag hade tagit på mig vårskorna och nya väskan från Asos.












Grillade halloumi, marinerad fläskfilé och kyckling..














Åt så vi blev proppmätta sen åkte vi hem igen, och jag snodde tidningen som Sara hade köpt. =)











En mycket trevlig lördag, tack för sällskapet! =)

Kram/malin..





Av malin - 20 april 2009 10:33





.

.

.

.









VECKA 17





Måndag: Jobb (CSI) städa!


Tisdag: Jobb (DH, Cristine)


Onsdag: Jobb, tvätta?


Torsdag: Ledig, Matfors?


Fredag: Ledig, provköra bil?


Lördag: Jobb, utgång?


Söndag: Ledig, sovaa, vårmässan??






Längtar till torsdag då jag får sova ut, om jag nu kommer lyckas med det.. Imorse vaknade jag av dem höll på sanera våra fönster, vi ska få helt nya förnster i hela lägenheten, eller alla lägenheter ska få det. Men nu är det snart våran tur. Och såklart så hittade dem asbest så nu håller dem på sanera allt, och det är två fönster kvar i våran lägenhet. Så det kommer bli klart denna vecka. Så förhoppningsvis så hinner dem sätta in dem nya, fina fönsterna nästa vecka, längtar!





Annars så blir det hyffsat lugnt i veckan, kanske blir ett bilköp och min lilla pärla kanske säljs. =( min TAO.. Är iaf. en kille som är mycket intresserad, jag ska bara byta lite grejor på den först och hoppas att han fortf. kommer vilja ha den till det priset jag vill sälja den för. Isåfall kanske min TAO försvinner nästa vecka..







Sen ska det bara städas denna vecka som vanligt..=( men jag är sugen på gå ut på lördag, så jag hoppas att nån fler vill det, Janina?? Lite sugen är du va?? hehe Lotta oxå kanske?? Fast du var väl ute och svira i helgen som var tror ja.. Vi får se hur det blir..

Hälsa på mamma och pappa måste jag oxå göra, se om dem kom hem med nåt roligt från Norge..hehe











/malin..




Av malin - 19 april 2009 22:15







.

.

.

.















Mamma har påsk pyntat fast dem inte har varit hemma..fint tyckte jag att det var iaf. =)



/malin..




Av malin - 19 april 2009 10:03







.

.

.

.












Igår såg vi även denna film, den var bra och det var längesen jag fällde tårar till en film. Men när det handlar om djur då är det svårt och hålla tillbaka..haha =)









/malin..










Av malin - 19 april 2009 09:54







.

.

.

.












Söndag igen..med mulet väder. Spelar inte så stor roll för mig..jobbar 10-18 idag så jag kommer inte se så mycket av vädret idag. Hungrig kommer jag gå oxå..har ingen mat med mig men det löser sig säkert, brukar göra det iaf.









Hade iaf. jätte trevligt igår och jag tog faktiskt en massa bilder, men jag har inte lagt in dem än, ska göra det ikväll efter jobbet. Vi grillade iaf. i Matfors igår med bror C och Sara, jättegott! Och R och bror bytte till sommardäck på min bil, snällt tack så mycket! 










Ikväll måste det städas lite oxå, tror badrummet ska få sig en omgång. Sen måste det damsugas oxå! Hundarna drar in så mycket grus så det är inte sant, gillar inte den här perioden. Sen måste det nog moppas en sväng oxå. Sen är det faktiskt ganska fint hemma.. =)







Även att mamma och pappa kommer hem idag, woohoo! =) Har faktiskt längtat hehe Så då blir allt normalt igen, skönt de..








/malin..





Av malin - 18 april 2009 10:03







.

.

.

.











Lördag och fint väder. Slutar 14 och hoppas att solen är kvar när jag får gå hem för dagen. För då tänkte vi åka till Matfors och mata katten och kanske byta till sommardäck på min bil.  Sen kanske vi stannar och äter där..vet inte än, men det kan hända. Skulle varit gott med grillat.. =)







 Dessa två vill nog till Matfors och springa av sig..




/malin..









Av malin - 17 april 2009 22:41






.

.

.

.











Jag vet, men jag har inte haft så mycket att skriva om.. Har nästan nyss kommit hem från bror C och Sara. Vi åkte förbi på spontan fika. =) Och Emmy blev glad att få träffa oss så det var roligt. Hon hade så mycket roligt för sig när vi satt och fikade, massa grimaser och annat tok för sig och vi fick oss ett gott skratt!! En gång skrattade jag så jag grät, hur härligt är inte det?! Längtar tills lille-bror kommer..=)












Blev ingen provkörning iaf. Vi råkade komma när dem stängde, men nu har R hittat bilen han vill ha, så nu är den andra bilen redan glömd..så vi får se hur det blir. Måste fixa lite med min först innan vi säljer den. Det är mycket med bilar..









Nä nu ska vi se ett nytt Bones avsnitt, sen blir det jobb imorn till kl 14 sen får vi se vad som hittas på. Ska försöka ta lite bilder imorn så ni åtminstånde har nåt att titta på..eftersom jag inte har så mycket att skriva om..








godnatt/malin..






Av malin - 17 april 2009 10:07













.

.

.

.












Nu har jag kommit förbi det värsta, det känns mycket bra. Dagarna gick fortare än vad jag trodde att dem skulle göra. Idag slutar jag kl 14 och det ska så skönt. Får se vad vi hittar på idag. Vi kanske ska provköra en bil, vet inte säkert men kanske. Sen finns det lite mer grejor som jag måste göra, men om jag känner mig själv så kommer jag skjuta upp det som vanligt.








Fint väder blev det iaf..hoppas det håller i sig. Tror vi kanske måste åka till matfors och mata katten oxå..om ingen har hunnit före. På söndag kommer ju mamma och pappa hem, skönt och få hem dem igen, saknar dem..hehe Ångrar att man inte uppskattade dem mer när man var yngre..men det är väl sånt man lär sig med åren..haha =)









Nu ska jag ta ett äpple, hörs senare!




kram/malin..










Presentation

Omröstning

Vilka är ni som besöker mig här?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Vet vem du är
 Känner dina föräldrar
 Känner dina brorsor
 Känner dig inte
 Ovän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards