Malin Nordström

Alla inlägg under september 2009

Av malin - 15 september 2009 13:40



Just nu gillar jag inte att köpa jeans, men jag var verkligen i behov av ett par nu så igår köpte jag mina första jeans från GinaTricot. Trodde aldrig att jag skulle hitta ett par som passar där, men tji fick jag. 499:- fick jag ge för dem.




    



Av malin - 15 september 2009 13:06



  

Milton och Missy ville följa med till Norge förra veckan.. Skrattande




Vad härligt väder det har blivit nu helt plötsligt! Hoppas hösten fortsätter såhär, då är det lugnt! Har nyss kommit hem från träningen, blir aldrig lättare..haha Men det är väl så det ska vara.


Så nu är det dax för lite frukost..(läs bullar) sen har jag faktiskt inget planerat. Men tråkigt nog så finns det mycket att göra här hemma..



Av malin - 14 september 2009 20:47



  



Jag och mamma bakade bullar i helgen och oj vad god dem blev, 3 st har åkt i magen idag.. Så när jag ändå är igång så blir det MAX till middag nu, bra va!? Obestämd Nja.. tur att jag ska träna imorn igen..


Efter maten och CSI så ska jag visa vad som fick följa med hem tidigare idag.. Nu lite tjockmiddag! Härligt!



Av malin - 14 september 2009 20:05



  


  


  




Kom på att jag inte har visat nån bild på min kära lilla brorsson Philip som kom till världen den 13 aug. Här är han! Är så svårt och tänka sig hur han kommer se ut sen, nu när man bara sett Emmy. Just nu känns det som om han kommer bli lite ljusare iaf. och jag tror han har fått mammas ögon och näsa. Glad Det ska bli så roligt och få se han växa.


Får inte glömma Emmy som är så stor nu, hon har pratat hela helgen och nu har hon lärt sig säga Milton och Hallibo och typ 70 till nya ord! Det är så roligt att se!



Så dagens pussar går till er söta små barn! Jag är en stolt faster! Puss



Av malin - 14 september 2009 17:17



  




Då var man hemma i stan igen, skönt! Men tror ni inte att blomman i köket hade dött?! Va, vi var bara borta några dagar..tror inte ens att vi hann ha den i en vecka..suck! Bara att köpa en ny.



Idag då..jag har tränat och varit i Birsta med mamma. Kom hem med ett par jeans och gummisnoddar, roligare kunde det väl har varit men men.. Kanske visar lite senare.



Nu ska jag ta nåt att äta och sen gå ut med hundarna, så efter det ska jag ladda upp lite bilder. Får se om jag hittar några roliga att visa.. Later..



Av malin - 11 september 2009 18:48



Jaha, då var det fredag och jag är fortfarande kvar i Matfors! Var egentligen tänkt att jag bara skulle sova här en natt men nu är jag snart inne på tredje natten. Men det är så skönt och bara kunna släppa ut dem på gården! Och här finns allt..haha Men imorn åker vi nog hem igen iaf.



Har nyss ätit mat och Sara, Emmy och Philip kom för ett litet tag sen. Så nu är det full rulle här. Sara och P ska åka hem sen och Emmy blir kvar, hon ska vara med farmor hela helgen. Ja så ligger det till.. Bilder kommer när jag kommer hem till sladden..



Tror mamma ska få färga håret och toppa det lite sen ikväll, kan behövas.. Nu hör jag Emmy skrika på mig så det är nog dax att dra..later..




Av malin - 10 september 2009 20:18




Tråkigt att jag inte kan lägga in nå bilder nu men imorn kväll åker jag hem så då blir det annat.. Lagade iaf tacos till middag och mamma blev nöjd. Sen har vi hunnit med en skogspromenad oxå, så roligt för hundarna när dem får springa lös. Och nu ska vi baka bullar! Här ligger vi inte på latsidan!




Men nu kom jag på en sak..kanske kan sätta in minneskortet i skrivaren..hm.. Tänkte att jag skulle visa dem goda bullarna vi kommer baka sen..och imorn ska grannen få hem en häst så då ska jag dit fort som tusan Glad



Återkommer senare..


Av malin - 10 september 2009 13:25




  

(Måste ta och se den nya Harry Potter filmen har helt glömt bort det!)




Vaknade i Matfors idag, var lika bra att stanna kvar. Men nu vet jag inte vad jag ska göra, har varit ute med hundarna ett tag i det varma vädret..dock blåser det mycket. Och nu vet jag inte..finns inte mycket att göra här ute om man är själv så det lutar åt att titta på tv ett tag och fika lite.. Sen ska jag försöka hitta på nån middag tills mamma kommer hem + poäng till dottern!







 Later..

Presentation

Omröstning

Vilka är ni som besöker mig här?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Vet vem du är
 Känner dina föräldrar
 Känner dina brorsor
 Känner dig inte
 Ovän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards