Malin Nordström

Alla inlägg under september 2009

Av malin - 20 september 2009 17:55




Yes, nu är jag äntligen hemma igen och fortfarande förkyld.. Det har iaf. varit en lyckad helg och jag ska snart berätta mer om den. Det kommer hända lite nästa år vilket känns riktigt bra, det är dags. Men nu ska jag ta mina små trötta monster på en runda. Later.. 





Av malin - 18 september 2009 07:27



  



Sådär nu kommer snart mamma och pappa och hämtar upp mig så nu måste jag skynda, håret ser ut som en rishög... Men vi ses i Sthlm! Kram




Av malin - 18 september 2009 00:44




  



Precis, imorn hoppar jag och mamma på tåget till Sthlm, strax efter 08 kommer vi rulla iväg. Och väl där så kommer vi bo hos min kusin tills på söndag då vi beger oss hem igen. Så lite shopping och god mat står på schemat + en liten sak jag ska på..vill inte avslöja så mycket när jag inte vet hur det kommer bli, men jag kan väl iaf. säga att det en skola..men vad för skola får ni fundera på.. Tungan ute



Ska försöka ta lite kort och blogga där nere, men nu måste jag hoppa i sängen och sova så jag är pigg imorn på min viktiga dag. Godnatt!




Av malin - 17 september 2009 16:10



    

Ni ser vad sjuk jag är va!?  Flört



Är så täppt i näsan..buhu. Men jag har iaf. haft det trevligt i Birsta med Sara och Philip. Och jag höll mig från att handla, men jag hittade en jättefin skjorta på GT som jag ville ha, men får ta det nån annan gång. Handlade lite mat iaf, alltid nåt.


Och nu ska vi ner på fotoaffärn och framkalla lite bilder som jag ska ha med mig imorn till kusin. Så nu måste vi skynda oss lite, men vi hörs lite senare, tjao!!




Av malin - 17 september 2009 10:34



  




Typiskt att man ska bli sjuk när man har sin viktigaste dag på länge imorn..(berättar mer om det ikväll). Är lite täppt i näsan och sådär vanligt förkyld. Men det ska inte stoppa mig, jag proppar i mig c-vitamin och halstabletter och hoppas verkligen att det kommer bli bättre tills imorn.


Men nu ska jag göra mig iordning för en tur till Birsta och träffa Sara, sen måste jag handla lite ingredienser till middagen och bajspåsar..viktiga saker. Så vi hörs senare. Kram




Av malin - 16 september 2009 18:52



  




Tre djuriska ting från HM.com en ny väska har kommit in, hyffsat fin tycker jag. Sen en sjal och påslakansätt från HM Home. Ibland gillar jag det, ibland inte, men det är fint när det inte är så mycket.



Annars så har HM fått in lite nyheter, bla. lite skor  och min favorit tröja den i boxmodell som jag har i grått och svart, tror dem flesta stl fanns kvar. Köp!! Skrattande




Av malin - 16 september 2009 13:38



  

Milton ville inte ha en puss nu..får nog sno en istället. Glad




Hallå i stugan! Måste säga att jag har varit effektiv idag, fick först lite sovmorgon och hoppade över min vanliga träning, blev en promenad med hundarna istället. Sedan har jag plockat, dammtorkat och plockat i timmar, så nu är det fint här igen. Bara dammsugningen kvar..det värsta jag vet!! Får se om jag överlåter det till karln..



Av malin - 15 september 2009 21:02



  



Då var man hemma igen efter en tur till Birsta igen med mamma. Och idag kom jag väl inte hem med så mycket roligt..tvål, duschcremé, bröd och det dära rabatthäftet. Och sen fick jag varm choklad av mamma, gott! Glad


Sen tror jag att jag har glömt och sagt att jag har färgat håret och toppat mig, mamma fixade de hon. Men det syns inte så mycket bara utväxten som är borta.


----------------------------------------------------------------------------------------------------


Tröja GT, halsband marknad Paris


(jag köpte det dära halsbandet i Paris och ett litet tag efter vi kommit hem så börjar Lindex sälja ett exakt likadant halsband mycket billigare..vad är oddsen?! Det sjuka är att jag stod och valde mellan 2 st och jag skulle ha tagit det andra såhär i efterhand.. Däremot är mitt lite finare och i elfenben..men ändå!!

Malins otur igen..)



Presentation

Omröstning

Vilka är ni som besöker mig här?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Vet vem du är
 Känner dina föräldrar
 Känner dina brorsor
 Känner dig inte
 Ovän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards