Malin Nordström

Alla inlägg under maj 2009

Av malin - 10 maj 2009 13:56












.

.

.

.













Igår såg vi denna film, fyran. Och den var så bra! Ni måste se den, ni kommer gilla den jag lovar. Ja om ni gillar snabba bilar och sånt vill säga..








/malin..













Av malin - 10 maj 2009 11:57









.

.

.

.














Nåt som står högt på önskelistan nu är ett svart, lite bredare skärp med nitar i silver på. Som det ovan eller snäppet bredare. Måste kika runt och se om jag hittar nåt. Nån som vet vart det kan finnas?!










/malin..








Av malin - 10 maj 2009 11:11











.

.

.

.












Blev ingen tacopaj, blev inte de goda, blev ingen tvättning, det blev inte alls som det var tänkt igårkväll...



Istället blev det Max till middag halv tio på kvällen, kom på att vi hade tvätt tid kl 00.00, sådär 5 timmar försent.., blev påmind att vi måste vara dem tråkigaste grannarna..(skyller på att jag skulle upp och jobba då våra snälla och trevliga grannar satt nere och festade) såg en film alldeles för sent, gick och la mig kl 01!!!








Ny dag, nya tag, nya mål!

Så denna dag är inte planerad alls, fast jag vet innerst inne att det är vissa saker jag vill få klart med och vill hinna med, men det är tiden som inte hinner med nu.. Aja, jag har iaf. tagit lite bilder. Så ikväll kommer dem upp.







/malin..





Av malin - 9 maj 2009 09:53









.

.

.

.





En jobbdag väntar och det ska väl gå bra. SLutar  18 och då blir det hem och äta nåt gott, funderar på tacopaj och sallad. Gott! Sen blir det nog de goda till nån film på kvällen.





Gick ju inte så bra för sverige igår...kanske för  att jag inte hade turfjädern på mig..hm..kan va..=) Såg även lite på Mr. & Mrs Smith, käkade jordgubbar, mango och färsk ananas med vitchoklad, gott! Sen blev det sängen och det blev ingen bra nattsömn...är lite trött nu känner jag..







Händer nog inte så mycket mer idag. Ha på mig en ny tunika idag iaf. visar sen när jag kommer hem. Nu frukost!









/malin..













Av malin - 8 maj 2009 18:56








.

.

.

.

























Titta!! Är det inte fint!? Jag gillar verkligen det. Svart kan aldrig bli fel, passar till allt och alla passar i det, kan inte bli bättre, vill haa! Men ryktes väg så låter det som om det kommer ut v 40..ett tag kvar och bara i storstäderna. Det är vid sådana här tillfällen det är så tråkigt att bo i en mindre stad.. Det lär nog inte komma upp på nätet heller så man kan beställa.. Så en resa till Sthlm vecka 40 nån?? =)





Fina saker va, Janina...??








/malin..








































Av malin - 8 maj 2009 15:27







.

.

.

.















Tröja ny GT, gamla jeans, halsband T.Sabo, armband Police..











Nu ska jag åka till Birsta, tänkte åka ut lite tidigare. Måste fixa lite grejor innan jag börjar. Hoppas kvällen går fort, men jag tror nog att det blir lugnt, hockey kl. 20! Viktigt, måste skynda hem och ta på turfjädern.. =)





/malin..

















Av malin - 8 maj 2009 12:05








.

.

.

.













 Detta fick åka på igårkväll, kanske blev det en lyckofjäder runt halsen eftersom Sverige vann igår...=)

/malin..








Av malin - 8 maj 2009 11:56








.

.

.

.











Morgon, fick sova ut lite mer idag iaf. skönt! Klockan är 12 och jag har hunnit med 2 promenader, tittat på tv, suttit vid datorn, pratat med Janne och ja..inget mer..








Hann iaf. med att rensa alla kläder igår. Nu är det bara skorna och lite annat krimkrams kvar. Var även ner till Skatan och grillade och såg på hockey, försökte ta lite bilder men det gick inte så bra, det är jag ju bara att titta på bilden ovanför! Blev less när det inte gick så bra...haha








Och nu vet jag inte vad jag ska göra...orkar inte göra mig iordning än ( ska jobba 17-20 ) så jag får väl ligga här hemma själv och slappa då..












Nu har jag iaf. bestämt mig till 100% att det får bli den mörkblå paljettkoftan. =) Janne tyckte oxå den så det blev spiken i kistan..hehe =)








/malin..






Presentation

Omröstning

Vilka är ni som besöker mig här?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Vet vem du är
 Känner dina föräldrar
 Känner dina brorsor
 Känner dig inte
 Ovän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards