Malin Nordström

Alla inlägg under januari 2012

Av malin - 10 januari 2012 23:44

 



Sitter och dricker varm choklad med smak av mint som jag fick i present av Johanna, gott gott! Sedan sitter jag och tittar o provar mina nya inköp som jag skaffade mig idag på Birsta City. Visar mer imorgon.. Nu blir det sängen, upp och jobba imorgon igen. Godnatt!


/malin..


Av malin - 10 januari 2012 09:45


Kuriosakabinett


Gillar ni att titta på fina bilder och läsa om ett intressant liv? Då ska ni gå in på länken ovan!


Det är min vän Jeanette som har bloggen, det är med henne jag har ett litet projekt med. Vi umgicks mycket när vi var små, och det jag kommer ihåg mest är att ligga på golvet i hennes rum och färglägga i målarbörcker, alla hennes örhängen, hunden Bibbi, strössel på mackor och en födelsedag kalas på Stödes badhus och mycket mer såklart! =)


Kan helt ärligt säga oxå att jag är lite avundsjuk på henne, önskar att jag hade tagit chansen när jag var yngre att resa och se mig om i världen. Det är något hon har hunnit med och även utbildat sig och jobbat lite här och där. Mycket erfarenhet och kontakter blir resultatet!


Jag får göra mitt bästa av framtiden istället och vara glad att hon har flyttat hem ett tag så jag hinner inspireras av henne så mycket jag bara kan =) För jag kan nog tänka mig att damen ska ut på nya äventyr senare i livet =)


/malin..


Av malin - 9 januari 2012 19:39

 

Bild från nyårshelgen i Åkersjön, Sofis Mode och melondrink.



Sitter i Matfors och fryser för tillfället, var tvungen att besöka mor & far då det var evigheter sedan sist. Har haft tur och fått lite mat i magen oxå. Annars så har jag inte gjort så mycket idag, bara jobbat några timmar. 


Är för övrigt helt dagvill men det sägs att det är tisdag imorgon och då blir jobb igen sedan ska jag få äran att träffa min fina vän Janne igen, en sväng till Birsta blir det för att titta på lite makeup mm. Har faktiskt några presentkort kvar som så gärna vill bli använd =) Så imorgon blir en bra dag!


Ikväll blir det till att tjata på karln att en krok/skruv/spik kommer upp på väggen så jag kan fota mina fynd, ja jag vet, ett jävla tjat om dem men jag tänkte att jag skulle få upp en spik eller liknade så bilderna på kläder mm blir lite bättre. Nu kommer ni ha för höga förväntningar ang. mina inköp..inte bra haha


Nä nu ska jag fortsätta mitt ätande av skumtomtar och umgås lite med mor & far innan jag beger mig in till stan igen.


/malin..


Av malin - 8 januari 2012 19:43

   


Ett tydligt tecken på att julen är slut är när fågeln på granen har snurrat ner pga av att barren håller på lossna =) Så det är bara till att slänga ut den imorgon för ikväll orkar jag inte, ikväll vill jag bara slappa och äta en massa gott. Har redan tänt ljusen och lagt mig under en filt.


Nu till veckan kommer bli fullspäckad med jobb och makeup, men det blir skönt då kommer helgen lite snabbare. Och sen ska jag ha som mål att fota mina fynd i veckan, hittade så mycket fint!


Nä nu håller jag på somna framför datorn här så adjöken på er så länge!


/malin..





Av malin - 8 januari 2012 00:58

 
Av malin - 7 januari 2012 01:31

       




Har haft lite tråkigt ikväll så jag passade på och provsminka lite inför nästa lördag då jag och Jeanette ska sminka/fota lite modaniserade 20-tals bilder. Tror det kommer bli jättebra och det kommer bli riktigt roligt! Jeanettes bilder kommer bli mycket bättre och makeupen ska inte vara på mig  hehe och tur är väl det, jag har inte riktigt den dära genen som gör att man är bekväm framför kameran och blir bra på foto.


Nä nu måste jag gå å lägga mig, ska jobba imorgon..eller idag kanske det heter. Så godnatt på er!


Kram/malin..



Av malin - 6 januari 2012 10:15

   



Denna varma goda dryck är som en efterrätt för mig. Varm choklad med Bailey´s och mini marsmallows. Det drack vi fjällen och det var så himla gott! Blir sugen bara jag tänker på det. Sedan älskar jag allt som har med varm choklad att göra, tänk er varm O´boy och doppa limpmacka med ost, smaskens!


Just ja, har glömt att berätta och visa att jag har shoppat/fyndat en massa på mellandagsrean. Ska bara försöka ta tag i att fota mina små fynd. Är verkligen nöjd med dem alla.


Nu blir det till att jobba lite, på återseende!


/malin..




Av malin - 5 januari 2012 19:45

     



Ombre hair... Helt ärligt så hade jag inte hört talats om denna trend förens min vän Janina berättade om den. Har som sagt varit lite ur svängen på ett tag och jag har verkligen MYCKET att ta igen! Iaf så är det en trend jag börjar gilla om den görs rätt, och jag tror min fina vän kommer införskaffa sig den inom kort.


Men lite konstigt måste jag säga att det känns, jag menar helt plötsligt är det INNE att ha en utväxt! När hände det senast? I alla år har denna utväxt varit något man mer än allt annat velat färga bort. Fast åt andra sidan så är det en modaniserad variant av en utväxt, ja en snygg sådan.


Sedan så tycker jag även att det är så tråkigt med alla dessa trender! Vissa är så snygga men hur roligt är det när ALLA går runt i samma trend? Och nu för tiden så går t.o.m 14-åringar klädda och med samma frisyr som en i min ålder!  Svårt det dära men jag antar att man helt enkelt får haka på trenden och sedan göra den till sin egen..


/malin..




Presentation

Omröstning

Vilka är ni som besöker mig här?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Vet vem du är
 Känner dina föräldrar
 Känner dina brorsor
 Känner dig inte
 Ovän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards