Malin Nordström

Alla inlägg under januari 2010

Av malin - 28 januari 2010 23:43

Yes, vi har vårat första modellkrav på måndag den 8 februari vecka 3. Det kommer ta ca en timme och det kanske börjar runt halv två-tiden. Så säg till om nån vill och kan, skulle vara toppen! Skönhetsteknik står på schemat så det blir en fin make. =)

Av malin - 28 januari 2010 21:49

Sådär nu är jag äntligen klar för idag, har inte hunnit skriva nåt förens nu. Och det blir lite snabbt nu för jag ska snart gå å titta på ett pogram.


Men idag fick vi iaf. repetera lite och sedan lade vi två nya skuggor, globskugga och lockskugga. Och jag tyckte det gick bra idag igen haha Blev lite stressad där på slutet men i överlag blev jag nöjd. Visst kunde lockskuggen varit lite mörkare och fransmarkeringen skulle jag behövt jobba in lite mer med. Men jag hann med allt iaf. =)


Och idag sminkade jag på en tjej som heter Linda, och jag tror hon är från Enköping..inte säker men nåt med köping iaf. =)



Före..

  


  


Och efter.



Av malin - 28 januari 2010 11:48

  



Shit det har kommit lite snö inatt, jobbigt för mig och min väska haha =) Men det ska väl gå bra, måste gå lite tidigare bara. Så nu måste jag läsa igenom om vad vi ska göra idag, sen måste jag byta om oc bege mig ut i snön.


Denna pärm fick vi första dagen och i den finns det schema, lite regler, lista på vad man behöver göra för att klara kursen och ett kompendium där det står vad vi ska göra på alla lektioner. Så nu läsa, sen hörs vi efter skolan, tjao!



Av malin - 27 januari 2010 23:32

  



I helgen som var så såg jag och R 2012 och jag vet inte riktigt vad jag ska säga..tyckte var väldigt lång och sen tyckte jag att dem hade en väldans tur hela tiden! Det blev för overkligt, ingen människa skulle komma undan alla dessa hinder. Så jag vet inte..den går att se men sen var det inte så mycket mer..tråkigt..det kunde ha blivit en väldigt bra film! Men se den om ni redan har sett alla filmer som går nu..=)



Av malin - 27 januari 2010 20:02

Idag är jag helt slut, det har kommit ganska mycket snö här och det går inte så bra att dra fram väskan i det då hjulen är små som pingisbollar..puh!


Men idag fick vi testa sminka på varandra och det gick faktiskt mycket bättre för mig än vad jag trodde. Vi fick en viss tid som vi skulle hinna med allt och det gjorde jag. Först skulle vi lägga en bas, pudra och försköna drag. Det gick bra men det är så svårt och få fram rätt "underton" i basen, men det tar ett tag tills man ser det.


Sedan skulle vi lägga en fransmarkering och det gick jättebra, sen mascara och läppglans. Det är lite ovant att lägga mascara på en annan person, man är ju så van att bara lägga på sig själv + att man har en helt annan borste än vad man är van vid. Och till sist lade vi läppglans och vi har bara fått ofärgade läppglans men tydligen så skrapar man av färg från skuggepaletterna och blandar ihop det, mycket smart! Så man kan få nästan vilken färg som helst!


Så idag sminkade jag en trevlig tjej från Piteå som heter Malin =)


  

Före..


  


Och efter..


Så vad tycker ni? Jag är nöjd för att vara första gången iaf. =)




Av malin - 27 januari 2010 12:11

Bara för att jag skrev att det var bra väder så började det snöa nu!! Va? Måste skynda mig nu så jag inte fastnar nånstans haha =) Typiskt!..

Av malin - 27 januari 2010 11:58

Åh vet ni, det snöar inte här..inte än iaf. =) Det blåser bara lite mer än vanligt så jag kommer nog ta mig till skolan idag. Men vi får väl se hur det är när vi slutar, ovädret kanske har hunnit komma då.


Har suttit och letet bilder på ansikten som är tagna framifrån och som är lite speciella som vi ska ta med till lektionen. Och det var lättare sagt än gjort! Nästan alla bilder är ju tagna från sidan och när man väl hittar nån framifrån så ser dem perfekt ut..haha Men jag hittade nån så jag får väl ta med dem, får duga.


Nä så nu ska jag byta om och sen måste jag ta min stora tunga väska och börja traska iväg till spårvagnen..=P


Hörs efter skolan, hoppas ni får en bra dag!





Av malin - 26 januari 2010 21:46

    


Nu sitter jag och pratar med älsklingen. =) Missy hade tydligen blivit överlycklig när han kom och hämtade henne idag, dem hade haft pusskalas i 10 min. hihi Saknar dem!


Sitter och funderar på hur det kommer gå imorn att komma till skolan då det ska bli snöstorm, ska bli väldigt intressant. =) Och jag som trodde att jag skulle komma undan från träningen när jag flyttade hit, men icke. Det känns efter man har dragit den dära väskan i snön, jag är helt slut när jag kommer hem..hehe Så jag kommer inte slappas ihop helt.


Ser ni vart lillfisen ligger då?? Han vill alltid ligga och sova på mina kläder, kanske känner nån doft eller nåt som han är trygg i. Söt är han iaf. =)


Men vi hörs imorn, nu ska jag gå ut med Herr Mille på sista promenaden. Goddnatt!




Presentation

Omröstning

Vilka är ni som besöker mig här?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Vet vem du är
 Känner dina föräldrar
 Känner dina brorsor
 Känner dig inte
 Ovän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards