Malin Nordström

Alla inlägg under maj 2008

Av malin - 23 maj 2008 19:18



.

.

.


Hittade ju som sagt lite gamla bilder i matfors, men hann bara ladda upp en, och det blev på Lotta & Mia. Tror det var på Gatufesten för nå års sen..hehe De var tider det! =)




Lotta där hade du långt hår.. =)


.

.

.



Av malin - 23 maj 2008 11:23



.

.

.


Tvättning för fulla muggar

Varför ska man spara på sig så mycket tvätt?? Det slutar alltid med att man inte har några strumpor eller trosor kvar, så till blir man "tvingad" att tvätta.. Och då blir det så jobbigt för det känns som blir uppbokad resten av veckan. Men nu har jag iaf. slängt i 2 maskiner, och när man väl har gjort det, så känns det inte så jobbigt. Men istället börjar jag fundera på hur jobbigt det är när allt är nytvättat, ja för då ska det in i garderoben! Och det det är nästan ännu värre än att tvätta. För det finns ingen plats och det tar sån lång tid.. Men inte vet jag, är det bara jag som är så här lat och tycker det är jobbigt å tvätta?



Men det finns inget bättre när alla kläder är rena, så skönt!



Efter tvättningen blir det Afternoon tea med Sara, längtar. har aldrig varit på det men det verkar vara en höjdare. =)


.

.

.




Av malin - 22 maj 2008 21:54



.

.

.


Idag har jag pantat burkar, och då menar jag inte bara kanske 3 påsar eller nåt, snarare 33.. Blev över 300:- !!! så då förstår ni vad mycke flaskor det måste varit!

Och varför tycker man det är pinsamt och panta??


Det är inget konstigt med att panta, det är bra för miljön. Och praktiskt taget alla pantar, men ändå tycker man att det är jobbigt att gå till ica och ställa sig där och plocka upp burk efter burk. Man försöker skynda sig men maskinen är så seg, så man får stå där trampandes och hoppas att ingen man känner kommer.

Men man behöver inte samla på sig 33 påsar innan man kommer iväg till ica, eller vad säger du brorsan? =)




.

.

.



Av malin - 22 maj 2008 13:07


.

.

.


Nu är jag i matfors å ska skjutsa mamma til tåget, för ida gåker hon till Kreta!! lYckans ost! Så nu måste jag hurra mig..


Hörs later!


Tjo!


.

.

.



Just jag hittade massa gamla kort här på mammas å pappas dator men hann inte ladda upp dem, så jag måste hit å göra det nån dag..hehe så roligt.eller kanske inte.. =/


.

.

.




Av malin - 21 maj 2008 10:24



.

.

.


Tack grannar!

Vi har ett mycket trevligt par som grannar, dem har varit snäll och ställt upp och matat Milton i 2 dagar nu och rastat han. Ni ska få en middag! =)


..................................................
............................................



Var och provkörde en bil igår, men den var lite mjäkig.. Så vi sak provköra en ny samma bil på lördag-söndag, hoppas den är bättre, annars köper vi en annan!



Var och hälsade på Brorsan, sara och emmy igår, och dem har fått det ordning nu i nya hemmet, det blev mycket mer hemtrevligt nu tycker jag, och större. Tror ni kommer trivas jättebra där! Och emmy var på topp igår, kanske fick i sig lite för mycke kex..hehe Det var full fart på henne, gosis!



Ikväll blir det middag för mamma och pappa!

Kan inte säga mer för det är en överraskning!!


malin



.

.

.



Av malin - 20 maj 2008 09:52



.

.

.


Jag köpte 2 par tygskor från Wedins, när dem bara kostade 99:- (varannan kvinnlig människa har väl köpt ett par..) Iaf. så köpte jag ett par vita och ett par röda. Dem vita har jag använt flitigt, men dem röda packade jag upp först igår. Tyckte att det kändes lite konstigt när jag hade dem på mig, men han inte tänka på det och åkte till jobbet. Väl där skulle jag ta bort en lapp i vänstra skon och upptäcker att det är en 37! Inte konstigt att det kändes mysko.. Så nu går jag runt med höger stl. 36 och vänster stl 37.

Gick upp till dem (tur att man känner dem som jobbar där) Och berättade, men det var slut på dem!!! =( Men det borde va så att nån som har köpt ett par röda tygskor från Wedins stl. 37 kanske och fått med en 36??

Jag vill ha en 36 på vänster oxå..=(

.

.

.


Av malin - 19 maj 2008 21:59



.

 .

.


ännu en måndag över..


..................................................
...............................


jag tror jag ska sälja bilen, nån som vill köpa?? Den går bra.. =)


R ska oxå sälja bilen, så vi ska köpa en ny, skitfin, de ni. Ni får inte veta än vad det blir, måste se till å köpa den först. Vill ha den nuu!

..................................................
....................................


Milton, milton, milton...


Jag vet inte men jag tror helt allvarligt att han vill bada.. Ha springer in till badrummet, hoppar upp mot badkaret och vill dit, sen hoppar han ner tittat på  mig och sen på badkaret åsså gör han så ett tag. Då verkar det väl som om han vill bada, eller?


Nä, så nu ska vi gå å bada. =)




Vilken sötnos va? =)


/M


.

.

.




Av malin - 19 maj 2008 09:55


.

.

.



TRÖTT


Är helt slut i kroppen orkar inte röra en enda kroppsdel, fast jag fick sova lite längre igår så känns det bara värre egentligen.. Att lyfta armarna nu känns som dödens, varmt är det oxå, och när det blir varmt ja, då blir jag åksjuk.. woohoo!



..................................................
....................................



Har inte haft tid och höra av mig i helgen, tog semester från allt =) Jobbade ju i lördags, men i söndags satt jag i bilen nästan hela dagen, åkte bil med mamma å pappa och R , dem fick för sig att åka runt å titta lite här å där långt åt tjottan.. Sedan for vi till matfors och åt mat, mmm, i love it!


Nu blir det jobb 10-20


malin



.

.

.



Presentation

Omröstning

Vilka är ni som besöker mig här?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Vet vem du är
 Känner dina föräldrar
 Känner dina brorsor
 Känner dig inte
 Ovän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards