Malin Nordström

Alla inlägg under april 2008

Av malin - 5 april 2008 11:01



Vilka brorsor man har...mm får se om jag kan förlåta er.. Vi skulle åka till matfors idag, men sedan när christian ringer så han och micke redan där! Va? Jag då? Vi skulle ju åka tillsammans, men då sa christian: jag trodde du sov, åsså har du inte hört av dig. Men hallå, det är väl bara att ringa..hehe =) Va uppe sju idag ju..  Men det gör inget, tur att man har egen bil, annars hade det blivit jobbigt.. Så nu sak jag göra mig klar, och packa med mig Milton och åka..dem ringer väl snart och frågar vart jag tagit vägen, och då är det bara att säga att jag var ju TVUNGEN att skriva ett inlägg innan jag åkte..=) Men jag tycker om er brorsor lika mycket för det! =)


Sara och Emelie: Lycka till idag!


Nu måste jag iväg i ilande fart!


..........Swisch.......



Av malin - 4 april 2008 23:28


Nyss kommit hem från personalmiddagen, och det var mycket trevligt, tror jag har ätit för en hel vecka..jag kan fan äta hur mycket som helst! Förstår inte.. Men jag drack bara ett glas Cola..duktigt..men jag jag tänkte att om jag inte dricker så mycke cola så kan jag äta mer mat..haha

Kanske blir en tjockis nån dag, bara sådär..det vet man inte, kanske bara säger pang, åsså kan man inte äta hur mycket som helst utan att inte gå upp i vikt igen...hjälp..


Är iaf. ledig imorn och tänkte då umgås med christian & emmy, kanske micke oxå om han har tid och lust. Sara ska ju va duktig och göra Hs-provet, även Emelie ska göra det..flitiga damer. Jag hade iaf tänkt ta det lugnt imorn..tvätta bilen..åka på erikshjälpen..snika åt oss en middag i matfors..ja inte stressa iaf. =p


Tänkte att jag ska gå å lägga mig nu då..skriva ett sött sms..=P mysa med Milton och förhoppningsvis somna snabbt..men det tvivlar jag på.


-----------------------------------------------------------------------------------------


Mobilen klar snart? Vill ha en mobil som funkar för en gång skull.. =( Vill ha en ny modell och det ska jag ha oxå, om jag så ska behöva ljuga mig till en..


-------------------------------------------------------------------------------------------


Kvällens kram får Janina iaf.! Hon ställer alltid upp, va hundvakt idag när jag skulle på middag, och den drog ut på tiden, men hon klaga inte, tack så mycket sweetie! =) puss


----------------------------------------------------------------------------------------------


Kvällens puss får såklart mina pojkar, R & M


Godnatt!!



Av malin - 4 april 2008 09:51



Hade ju så mycket att göra igår så jag han inte blogga.. =) tänkte lägga upp lite bilder från igår när Lotta och Eric hälsade på, men nu tog R med sig kameran till fjälls så då han jag inte föra över dem till datorn.. =( Men det var mycket tervligt att träffa er =) Måste försöka göra det lite oftare, och nästa gång blir det kanske lite finare mat..haha jag bjöd på korv med bröd..=)



Idag blir det jobb till fem, sedan ska jag åka och hämta Milton, sedan måste jag fixa till mig någolunda till kl. 19, för då blir det personalmiddag på Olearys, det är sen jag serverade hos U & H så det ska bli roligt. =) Fast det blir tidigt, måste hem till Mille och sen vill jag nog sova oxå..är lite trött..


Får se om hinner med detta senare..


Bye!



Av malin - 2 april 2008 23:45



Måste ju bara visa alla inköp jag gjorde med Janne förra veckan.. =) är så nöjd, tycker jag bara hittade bra saker..hehe fast jag har bara hunnit använda en sak än så länge, men det kommer..



2 st bodies, tajt, tajt tajt.. och en tajt hög kjol, billigt på GT




 svart enkel väska billigt på vedins...=)




 Assnyggga skor, Fred Perry köpt på Nilson fina va?





 Läckra va? tänk er till en fin blommig klänning, eller shorts och tunika.. Kommer bli canon, janne kom ihåg att dessa skor är mina! hehe =)

köpt på Dna..




Fan nu är klockan mycket igen..förstår inte varför den ska gå så fort hela tiden, hinner inte med nåt tycker jag.. Imorn ska jag iaf, försöka få lite gjort.. Öppnar imorn-sutar fem, sen ska jag träffa Lotta sedan ska vi åka och lämna Milton till R mamma, sedan vet jag inte om vi hinner till hans lägenhet och fixar lite..får se.


Sedan jobbar jag bara fredag och sen är jag ledig i hela 2 dagar, ska bli riktigt skönt, ska försöka hinna med å grejsa lite då å..=)


Nu ligger Milton och sover bakom mig, och han har inte pissat på hela kvällen, så nu måste jag gå ut med han igen..jobbigt, kunde väl ha pissat förut, han måste ju göra sina ärenden innan vi går och lägger oss ju..


Nä, nu tror jag att jag faktiskt jag ska gå å lägga mig, är inte trött men klockan är mycket..


Hörs imorn vänner..


Godnatt

puss



Av malin - 1 april 2008 10:03



Trött OCH det det är fint väder ute...=(


Idag leker Milton och Janina..hihi


Senare..

Presentation

Omröstning

Vilka är ni som besöker mig här?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Vet vem du är
 Känner dina föräldrar
 Känner dina brorsor
 Känner dig inte
 Ovän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8
9
10 11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards