Malin Nordström

Alla inlägg under april 2008

Av malin - 8 april 2008 21:03



Nu ska jag lägga mig i soffan och kika på tv och äta Ben & Jerry glass med fantastic R som jag även fick världens bästa present från idag, han är bäst! Ska lägga upp en bild sen nån dag så ska ni jäklar i namma få se!! haha =)


Pusssssssssss

Av malin - 8 april 2008 18:30



Vad gjorde du för 5 år sedan?

2003

Man glömmer fort..men det var väl året innan jag tog studenten och körkort, tror även att jag tog bort tandställnigen nere då..haha (om det inte var året innan..vet ej) Blev 18 på slutet av året men man hann springa på krogen ända lite smått..alltig lika glad att man lyckas smita in..=) Gick i skolan, jobbade och var med vänner..kort å gott!
Sedan var man väl olyckligt kär oxå.. ;)

Vad gjorde du för 10 år sedan?

1998


13 år..

Då gick jag väl bara i skolan, red på Näset, umgicks med Diana, sprang omkring på matfors..haha längesedan!


Vad gjorde du för 15 år sedan?

1993

8 år!


Då lekte jag bara med kompisar, målade i målarböcker, gick i skola på Runsvik, va med Diana, Jeanette, Maria..va liten man va! =)

Vad gjorde du för 20 år sedan?

1988

3 år...


 Ja, vad gjorde man då, lekte med dockor, och barbies, ritade som jag alttid gjorde.. Lekte med brorsorna...gillade att va med på allt.. =)



Vad gjorde du för 25 år sedan?

1983

Tyvärr fanns jag ej då..men man kanske va lite påtänkt iaf..hehe =)




Av malin - 8 april 2008 09:54



Lilla Milton slapp va hemma, skönt! Efter jobbet ska jag åka och klippa klorna på han, bäst det innan han ska till vetrinären..

Och idag är jag trött, klev upp halv 8, är inte van vid det, sedan satt jag igårkväll och satt in alla papper i pärmen..hade inte gjort det på 3 månader..så det var en del. Men nu är det klart så skönt, ska hålla efter nu.


Nu sak jag fortsätta dricka yoghurt (persika/passionsfrukt) med aktivabakteriekulturer...nåt som mamma hade köpt till mig för min onda mage..Tror den är ganska bra, men den är inte lika gå som vanlig yoghurt..


nordstrom



Av malin - 7 april 2008 23:00



ok, jag gör den dära utmaningen imorn, för nu måste jag duscha och sova för jag ska upp halv 8 imorn, så jag kommer va trött som en gris!


Hum har ingen hundvakt imorn..lilla Milton måste nog få va själv till halv ett iaf, sedan får jag väl hämta han om ingen ängel kommer ner och räddar oss..;) aja, det får vlä gå som det går..är inte nån som blir grinig för det..


Nä, nu blir duschen med R och förhoppningsvis så vill inte Milton duscha nåt, för det blir så knöligt..haha =)


/m



Av malin - 7 april 2008 10:57



Har ej ont i halsen längre, men börjar likna Vin diesel istället..Mia tycker att jag låter som han när jag blir hes..haha, nice! =)


Igår: soooooovvv hela dagen nästan...eller inte men det kändes som det, hade nästan likadan känsla som jag brukar ha dan efter..seg, mådde illa..och allmänt trött... Men jag var duktig och gick ej ut, inte sweetie heller..hehe =)


Hörs later..


Av malin - 6 april 2008 12:16



...har inte sovit bra inatt, har legat hela natten och sugit på strepsils..är aldeles korvlig på kinderna och satt inte en enda i halsen =) är fortfarande konstig i halsen, jag vägrar bli sjuk, vill inte, ska inte, kommer inte bli!


Har en äldre manlig jag i soffan nu som ligger och toksover, snarkar och pratar i sömnen, så blev tvungen att flytta in datorn till sovrummet, mysigt. Vill inte väcka han, låta han sova blir bra det, bara han inte har nåt planerat, men hur jag ska jag kunna veta nåt sånt.. Sov Micke sov..



Av malin - 5 april 2008 20:35



Janne, du & jag måste ju va dem mest "vet inte hur vi ska göra" tjejerna.. hahaha =) blev ingen ingen utgång, om du inte smyger ner senare ikväll hehe men vi får tänka att vi kommer må prima imorn, och att nästa gång ska  vi vara i tid för en gång skull! Så är det bara! Om 2 helger då gäller det, då är vi lediga båda två, och det måste vi ta vara på, händer inte ofta för oss nu för tiden! Love!


Jag känner rosslet sakta smyger sig fram, känns som jag är dödstörstig hela tiden, drömmer att jag har 7-8 halstabletter att suga på, men tyvärr inte har. Känner mig som en gammal gubbe som rökt nästan hela hans liv och druckit whisky mer än hela hans liv..fan kan nån ge mig en halstablett??




Av malin - 5 april 2008 16:27



Sitter hos mor & far nu och väntar på att maten ska bli gjord så man kan käka sig proppmätt som vanligt.. =)



Tack janne för dem varma orden..hehe =) Ja, vi får se hur det blir ikväll, ska hem å fundera och snickelisnacka med Mr R..=) Men om vi ska göra stan ikväll kommer det bli suveränt, för jag har så bra kläder hahaha =)


Milton har varit lite dålig idag, gjort massa ärenden inne..fast jag kan väl inte förvänta mig att han blir rumsren på en dag..så det är bara att ha tålamod..hur det ska gå vet jag ej..


Undra om jag sak ringa jobbet nu, tänkte höra mig för hur det har gått idag, hoppas på det bästa. Tycker det har varit dåligt i huset den sista månaden. Men folk har väl inga pengar..vilket jag inte förstår riktigt, men tydligen är det så. Jaja, jag ska väl gå upp och hjälpa till med middagen så den blir klar nån gång, man är ju självaste mästerkocken ;P

Tror att S & E skulle komma nu efter dem gjort provet...och Micke drog ju iväg med min bil..hjälp, han kommer köra som en dåre med den, bara för att man har bra motor så ska han köra rally, bäst för han att den är tvättad och tankad när jag får tillbaka den =)


Redan 2 inlägg idag, det tar sig vänner eller är det ovänner som läser..=/ haha vet inte, men varsegod alla får läsa.


Nä, nu ska jag upp och hacka några jävla tomater, gurka, sallad och annat grönt...tacos står på menyn idag den 5 april 2008.


Puss på R

Kram på er andra



Presentation

Omröstning

Vilka är ni som besöker mig här?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Vet vem du är
 Känner dina föräldrar
 Känner dina brorsor
 Känner dig inte
 Ovän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8
9
10 11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards