Malin Nordström

Alla inlägg den 4 juli 2012

Av malin - 4 juli 2012 17:45


MURAD Skin Perfecting Primer - Blemish & Shine Control


Primer som inte bara jämnar ut och mattar ner utan även förebygger utbrott av kvisslor, reducerar oljig hy, minimerar uppkomsten av stora porer och förbättrar hudens struktur.





 


DEPEND Snabbfärgning för fransar och bryn


Färga dina fransar eller bryn på ett par minuter med ett resultat som håller flera veckor. Gör att du alltid ser fräsch ut- på morgonen, när du sportar, solar eller badar.




 


ANATOMICALS SPF Lip Balm


Från det engelska märket Anatomicals - känd för sina uppseendeväckande namn kommer här ett lätt färgat, fuktgivande läppglans med SPF och söt körbärsmak.




 


ODD MOLLY "Sun-Day" Sun-Care Facial SPF 25


En härlig, lätt ansiktssolkräm som absoberas snabbt och återfuktar huden. Innehåller en kombination av filter som effektivt skyddar mot solens UVA- och UVB-strålning.





 


MOROCCANOIL Original Oil Treatment & Light Oil Treatment


Orginalet av hårbehandlingar med arganolja. Tar bort friss, reder ut, bygger upp styrka, samt ger glans och mjukhet. Jämför de båda för att se vilken som passar ditt hår bäst!






   


FEMME NATURAL BOOST Bonusprodukt


Innehåller juice från grapefrukt, apelsin, lime, acerola och aqai samt extrakt från guarana, ginseng och ingefära, blandat med naturligt koffein från gröna kaffebönor.




Ja det här följde med i Juniboxen, fick även en bonusprodukt denna gång, trevligt! Känns som väldigt bra saker denna gång, testade faktiskt moroccanoljan för första gången idag hos frisören och mitt hår blev fantastiskt! Så det passade utmärkt att jag fick med två varianter i boxen! Recension kommer, nu Gatufesten!


/malin..






Av malin - 4 juli 2012 11:45

 



Just nu är min hy i obalans och det beror nog på stress och min onda mage. Sedan måste man komma fram till vad man har för hy och hitta rätt produkter, sedan ändras hyn från sommar till vintern och det kan behövas olika produkter för olika årstider.


TORR HY

Antingen kan en torr hy bero på för lite talgproduktion, vilket är genetiskt eller så kan man ha en yttorr hy och då kan det bero på att man använder fel hudvårdsprodukter, klimat, årstid eller arbetsmiljö.


Så för att behandla en torr hy kan man behandla med mjölksyra som binder fukten i huden. Är du yttorr så kan man fuktboosta med serum som innehåller hyaluronsyra. Även mycket vatten, nötter, fet fisk och avokado hjälper hyn återfukta inifrån. Undvik feta krämer det gör dig bara blank.




AKNE HY

Tyvärr är det fortfarande okänt vad som orsaker akne men hormoner, stress och för mycket magsyra kan va en påverkande faktor. Det sägs att choklad, fet mat mm. orsakar akne men det är endast en skröna, vissa är nog känsligare mot det än andra, men det är så individuellt.


För bästa resultat så gäller syrabehandlingar. Titta efter produkter med saliylsyra som är djuprengörande, inflammationshämmande och lugnande. Peela huden (utan korn) och undvik starka, uttorkade produkter då den kan öka talgproduktionen och kan ge en yttorrhet som täpper till porerna istället.




FET HY

Fet hy beror på en för hög talgproduktion och kan lätt förvärras med fel produkter. Används uttorkade krämer så kan talgproduktionen öka och man kan få en torr hy och tilltäppta porer vilket gör att aknebakterien kan få fäste.


Så leta efter produkter med den talgabsorberande mineralen silica. Återfukta med näringsrika leror eller produkter med alger som både suger upp fettet och är rika på fukt och verkar återmineraliserande.




BLAND HY

Vanligaste hudtypen och man kan lätt få en fet T-zon. Blandhyn är ofta genetisk och förvärras av att använda fel produkter. Använd inte en uttorkande kräm över hela ansiktet bara för att bli av med T-zonen för då kan talgproduktionen öka.


Antingen använder du två olika krämer, en lättare på T-zonen och en fetare i resten av ansiktet. Eller så lägger ni samma fuktgivande kräm över hela ansiktet och använder istället en mattande produkt på T-zonen.




Efter sommaren ska jag unna mig några behandligar, tänkte gå till min söta vän Sofia på Sax&Kam i stan. Så om ni är sugna på att unna er hy lite så tycker jag att ni ska kika in hos henne!



/malin..




Presentation

Omröstning

Vilka är ni som besöker mig här?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Vet vem du är
 Känner dina föräldrar
 Känner dina brorsor
 Känner dig inte
 Ovän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards