Malin Nordström

Alla inlägg under juli 2009

Av malin - 17 juli 2009 11:04














.

.

.

.














































































I lördags hade vi en grillkväll men det blev en kort sådan då det första Sara gör när hon kommer hit är att ramla i trappan. Så idag försöker vi på nytt, idag kommer dem förbi tidigare, sen ska vi grilla och jag ska baka en tårta om vi hittar jordgubbar nånstans.





Nu ska jag ut i det fina vädret! Hörs senare..





















Av malin - 16 juli 2009 17:07













.

.

.

.

















Premiärbeställde från nelly.com i fredags kväll, och idag hämtade jag ut det. En sak till mig och en till R. Visar senare vad som fanns i..















Av malin - 16 juli 2009 16:50













.

.

.

.










Titta vad jag möttes av när jag kom hit till huset efter jag var i stan idag. En massa hagel låg överallt, trodde jag såg i syne när det såg ut som snö. Men som tur är så har det smält bort nu, puh!


























Av malin - 16 juli 2009 16:25













.

.

.

.













Yes! jag hittade mitt gamla pass hemma i lägan i en gammal väska. Och det räcker ända till 2015, hur bra är inte det?! Så då slapp jag punga ut 400:- och bli dålig på ett kort, dagens bästa!





















Av malin - 16 juli 2009 11:01












.

.

.

.














Nu ska jag åka in till stan måste hem och titta om jag hittar passet, annars är det raka vägen ner till polisstation för att göra ett nytt. Hatar sånt, man blir fan aldrig på sånna kort. Men man visar det väldigt sällan så det ska väl gå bra. Hörs sen när jag kommer hem hit till skoga.



Kram..




























Av malin - 15 juli 2009 23:24









.

.

.

.





Förra sommaren...












Blev inte som det var tänkt, blev inget kalas. Istället blev det en tur till mormor och morfars grav för att vattna lite sen gick vi en sväng nere vid marmen oxå, tänkte att M&M ville bada, men icke.

Sen åkte vi hem och la oss framför tvn och där har vi legat hela kvällen..








Imorn blir det iaf. en tur in till stan, måste hem och leta mitt pass, annars måste jag fixa nytt. JOBBIGT! Och vad kostar det egentligen?? Jag har ingen aning, skulle väl gissa på runt 500:-, hoppas att det inte är mer, tråkiga pengar! Nä så det är väl dax för sängen, vet att det blir dåligt med upp. nu men det är så fint väder!! Inte sitta vid datorn då! Syns imorn!












Av malin - 15 juli 2009 15:50















.

.

.

.













Shit vad varmt det blev idag då! Har suttit ute så länge jag orkat, vilket inte var allt för länge. Det är helt annat när man är nära en strand.

Sen har jag tvättat brorsan kläder..vattnat alla blommor igen..varit på promenad och nu ska jag laga lite kycklingwok, gott!





Måste säga att det börjar bli lite tråkigt att vara hemmafru ensam ute på landet nu, saknar kläder, skor, smycken, stan, vänner mm.. Men det har varit riktigt skönt oxå, jag behövde det verkligen, att få återhämta mig. Att vara ledig är jag inte van vid!! Men jag börjar komma in i det nu.





Nu måste jag skynda mig med maten, ta en snabbdusch, duka för 3, sminka mig, fixa håret för sen blir det kalas i skogan på andra sidan världen.






tjao!























Av malin - 14 juli 2009 15:51














.

.

.

.


















Hur bra har dem inte blivit?? Bara att hålla utkik.
































Presentation

Omröstning

Vilka är ni som besöker mig här?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Vet vem du är
 Känner dina föräldrar
 Känner dina brorsor
 Känner dig inte
 Ovän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards