Malin Nordström

Alla inlägg under oktober 2012

Av malin - 23 oktober 2012 23:12


Chanel Poudre Universelle Libre





Sådär då har jag testat mitt nya puder från Chanel ett tag och det är helt sjukt vad len man blir i ansiktet! Så fort man lägger på det så blir det sammetslent, underbart. Man behöver inte alls ta mycket och burken är stor så denna kommer räcka länge.



Jag brukar lägga lite vitt löspuder först, sedan sveper jag över lite av Chanels löspuder, och hyn ser jättefin och problemfri ut. Varför jag lägger transparant puder först är för att jag inte gillar att använda för mycket puder med färg ovanpå foundation då det kan bli lite för mycket och vissa gör att man kan se lite rosa ut, så då är det helt onödigt att ha en foundation som är i sin färg och som smälter in i huden.




/malin..





Av malin - 23 oktober 2012 12:30

       




Här är en gammal makeup men det passar perfekt nu till Halloween och maskerader, om jag nu skulle bli bjuden på någon maskerad så skulle jag nog gå som The Black Swan. Mystiskt och snyggt på en och samma gång!




/malin..




Av malin - 22 oktober 2012 22:23


 


Diorskin Forever

#031







 



Nu har jag använt min nya foundation från Dior i över en månad och vad tycker jag? Jo jag gillar den! Den är otroligt dryg (vilket är bra då den kostar en slant), den passar mig perfekt om jag inte tar och blir ett lik vill säga...nä men den smältar in i huden snabbt och perfekt och undertonen är perfekt gul. Det enda jag inte riktigt gillar är att den luktar ganska mycket, är inte van vid foundation som luktar åt parfymhållet..men man vänjer sig. Denna kommer få hänga med ett bra tag! =)




/malin..





Av malin - 21 oktober 2012 22:29

Igår var vi på fest och både det nya nagellacket och nya klänningen åkte på. Älskar dem båda!

Lacket var superenkelt att måla med och det verkar sitta riktigt bra! Färgen är perfekt blodröd och naglarna känns nu lyxiga! :)

Och klänningen är jag jättenöjd med oxå, fick många fina komplimanger. Enda nackdelen igår var att jag tappade bort min läppenna :(


Nä nu sova lite, godnatt!


/malin..

Av malin - 19 oktober 2012 20:15

   



Kvällsläsningen är fixad, nyaste Sofis Mode fick följa med hem idag. Trevlig helg!




/malin..






Av malin - 19 oktober 2012 16:35

      



Det låg skumtomtar och ett nagellack från Christian Dior i paketet. Älskar juleskum, så det ska jag smaska i mig ikväll sedan så älskar jag nagellack oxå, speciellt i mörkröda färger, mitt favoritlack är ett mörkrött från O.P.I men jag tror att denna kommer bli den nya favoriten. Ska testa det imorgon efter allt flyttslit hos en kompis så jag inte förstör alla naglar.



Tusen tack gumman för presenten, det märks att du känner mig haha =)



/malin..



Av malin - 18 oktober 2012 23:41

Titta! Jag har fått ett paket en helt vanlig torsdag. Det är min fina vän Janina som överraskade mig med en liten present bara för att hon tycker jag är snäll! Hur gulligt är inte det?! Det gör att man känner sig uppskattad iaf.


Vad det var i paketet får ni se imorgon för nu ska jag sova 5 h innan jag börjar jobba kl 6!! imorhonbitti.. Godnatt!


/malin..

Av malin - 18 oktober 2012 21:07

  



Hittade även dessa fina byxor på Lindex..på rean..vad annars haha Hittar så mycket på rean, förstår inte! Iaf så blev jag riktigt sugen på att köpa dem men jag tänkte försöka ha lite is i magen och vänta en liten stund till.. =)  Så vi får se om dem blir mina till slut..



/malin..





Presentation

Omröstning

Vilka är ni som besöker mig här?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Vet vem du är
 Känner dina föräldrar
 Känner dina brorsor
 Känner dig inte
 Ovän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards