Malin Nordström

Alla inlägg under april 2012

Av malin - 4 april 2012 21:49

 


Hej allihopa! Snart är det påskhelg och jag har nog aldrig längtat efter den som jag gör nu! Vill bara att det ska bli helg nuuu så jag får lata mig och äta/dricka gott, ska bli så härligt! Ska unna mig allt jag vill ha =)


Idag har jag jobbat hela dagen sedan åkte jag och träna och efter det gick jag på promenad i över en timme med herr Milton och nu sitter jag här i soffan helt slut! Ni förstår att det är svårt att hinna städa, blogga mm ;)


Kom på mig själv igår iaf att jag verkligen gillar min nya rengöring från Neutrogena, bra köp!!


Nu blir det lite mat för magen kurrar!


/malin..




Av malin - 4 april 2012 12:30

 


 



Tänkte pigga upp min onsdag med glittriga naglar och det fungerar bra! Blev lite blandad kompott denna gång, ville testa båda silver lacken och även testa glitter lacket över en enfärgat. Så det blev svart lack med glitter lack och resten av naglarna fick metallic lacket.


Jag är iaf. nöjd över mina 10:- fynd, dem är värd en guldtia. Sedan kommer jag nog använda glitterlacket över flera olika enfärgade lack i sommar, enkelt sätt att få partyglada naglar i sommar!


/malin..


Av malin - 3 april 2012 20:11

         


Just nu hos mor & far...varma mackor...fina tuppar...nyfikna hundar..


Och efter mackorna ska jag slänga i en färg i mammas hår och som betalning får hon klippa mina slitna toppar, det är så det ska va! =)


/malin..



Av malin - 3 april 2012 15:15

 

(Sämsta bilderna..syns ingen skillnad på dem men en är i metallic och en är det enbart glitter i)



I fredags var jag och min kära mor på DollarStore. Och för att inte komma till kassan med enbart städprodukter och hundgodis så rykte jag åt mig två nagellack i silver, ett metallic och ett med glitter. Ser inte ut att vara några toppenlack men sedan så fick jag betala 10:- st så jag har inte så höga förväntningar.. Vi får se om jag hinner testa dem imorgon.


Nu blir det en dusch sedan film och godis. Har tränat i två dagar nu så nu ska jag unna mig =)


/malin..



Av malin - 3 april 2012 09:45

   



Hittade denna på Apoteket i fredags och har nu använt den i några dagar. Det är rengöring och mask i ett, nu har jag bara hunnit använda den som borttagning av sminket men tänkte testa lägga den som en mask nån dag oxå. Tycker att den har fungerat bra, blir varken torr eller fet av den och sminket försvinner bra. Så jag kommer nog fortsätta med den ett bra tag.


Neutrogena Visibly Clear 2-in-1, 69:-


/malin..



Av malin - 2 april 2012 21:03

    



I helgen när jag kom på jobbet så hade lilla Malin lagt undan en tidning till mig för vi fick bara en och hon vet att jag alltid köper Sofis Mode. Hur gulligt va inte de! =) Alltid trevligt när människor tänker på en.


/malin..





Presentation

Omröstning

Vilka är ni som besöker mig här?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Vet vem du är
 Känner dina föräldrar
 Känner dina brorsor
 Känner dig inte
 Ovän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards