Malin Nordström

Alla inlägg under juli 2008

Av malin - 10 juli 2008 13:01


.

.

.


Så jäkla skönt att va ledig!! Nyss varit med milton på prommis, ocg det var riktigt varmt ute. Hoppas verkligen värmen kommer snart! Jag har ju semester snart. Det är första gången jag tar ut semester, och jag känner verkligen att jag behöver det så vecka. 30, 31, 32 är jag frii!  =) Bara en vecka kvar, ska kämpa.. =)


Planer på semestern? hm.. ja, det blir nog en vecka i norge i mamma & pappas stuga och fiska lite. Micke & Emelie kanske åker upp oxå. Så det blir roligt. Sedan har vi inte planerat nå mer..Emmy fyller 1 år v. 32 så då ska vi på kalas.. hehe =)  Sedan får vi se vad det blir, men fint väder vore ju inte fel..


Nu måste jag på apoteket och hämta ut medicin, fick ont i natt igen i en timme.. Kunde inte somna förens vid tre.. Så idag måste det bli av!!

Återkommer...


malin



Av malin - 9 juli 2008 16:52


.

.

.



Jag klarade mig genom dan, med nöd och näppe..=)



Nu är jag ledig i 2 dagar..egentligen 3 men nu blev det inte så.. Hoppas jag bara hinner bli frisk. Orkar inte jobba sjuk nå mer..


Sen har jag faktiskt inte så mycke mer att säga, Gatufesten, var ju sådär igen och dåligt väder, som sänker ens humör totalt.. Sen akuten var tråkig oxå, kom in fort men när alla prover var tagna så tog det en evighet innan läkaren kom. Fick ett recept mot magkatarr..ha inte hämtat ut de än, mamma blir galen på mig nu..hehe Så måste göra det imorn.. Sen var det bara åka hem å soovaa. Var hur trött som helst! Även att jag somnade en snabbis på sängen på akuten.. =)


Kanke hade lite till och berätta..hehe


Nu ska jag mysa  med Milton!




/malin och milton



Av malin - 9 juli 2008 09:50


.

.

.



Don´t speak!


Ja, idag mina damer och herrar, idag kan inte fröken malin prata alls.. har inte tappat talförmågan bara rösten, tur för de. Kunde prata igår, men det var ju lite hest och vissa ord försvann, så jag har åkt till jobbet och fick chocken att jag inte kan prata alls idag, vi har inte öppnat än, men jag måste filura ut nåt så jag kan ta hand om mina kunder.. Och måste nog fråga om Emma kan komma tidigare..


Så det jag kan göra nu är att viska..men jag har för mig att jag har hört att man inte ska göra det när man är hes..hört att det är bättre att försöka prata istället.. Någon som vet?? Får se vad som händer.. =/


Blir 2 hårdbrömackor och ett dussin Läkerol nu


Makes people talk!

=)


...malin..



Av malin - 8 juli 2008 09:51



.

.

.


Ursäkta att jag varit lite lat..


Men det har hänt mycket och jag har inte "hunnit" med att skriva..


* gatufesten har varit..


* Jag har blivit sjuk, ont i halsen, hosta och feber..


* och har även hunnit med ett besök på akuten (igår för magen..)


* sen har jag sovit..


Har inte kraft för att skriva nu heller ... Men en liten uppdatering blev de iaf.  Nu sak jag gå å spotta snor...nice!! =(


hörs /en trött, varm, snorig, hostande malin



Av malin - 2 juli 2008 10:03



.

.

.


Tack för kommentarena! =)


Vi var och köpte en byrå igår, som vi hittade på blocket, 400:- och det var den värd! Och skönt för oss att den fanns på Alnö. Så nu sak den bara målas om, hoppas pappa kan åka och köpa färgen idag så jag kan måla den på torsdag, vill ha klart nu! !=) 


Och nu får vi ännu mer plats att lägga kläder i. Och det behövs verkligen, jag har 2 skåp och R har ett... Och jag får verkligen inte plats med mina kläder... Och nu börjar det bli trångt för han oxå, så byrån kom i rättan tid..



Och nu imorse skulle jag växla pengar till jobbet, för vi har inga 20-lappar & 50-lappar. Men tror ni det fanns en enda lapp kvar!?!? Nä, man kunde bara växla till mynt...störigt och vi behöver verkligen 20isar... Måste snika hos grannen eller nåt.. Men det lär bero på Gatufesten..den har startat!! Blir en sväng på stan idag.. Ni då?? Ska ni gå nåt??? Jag är mest sugen på att äta..haha men jag gillar ju mat.. =)




Två sötnosar!









Ses..malin



Av malin - 1 juli 2008 09:59


.

.

.


Nu är sovrummet klart!!



Jag river första våden, som fått suttit i ett år..=)





 Robert donar och fixar!



 Nytt golv las in, lika som vardagsrummet.







 Christian tar en rökpaus.





 Grabbarna fixar!




 Och vi har fått sovit i vardagsrummet x antal dagar...




Och såhär blev det!




 Här på fonden ska nya tvn sitta..måste bara hitta en skänk att sätta den på...








Ja, såhär blev det, jag tycker blev bra iaf.. Lite kalt nu bara, men sen när man fått upp tvn och lite lull lull, så blir det nog bättre. Inte vet jag vad ni tycker men jag är nöjd. Vad tycker ni?? Ni kanske tycker de är asfult..men det gör inget..hahaha..



Nu sak fortsätta äta mitt knäckebröd..smul, smul...


Malin



Presentation

Omröstning

Vilka är ni som besöker mig här?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Vet vem du är
 Känner dina föräldrar
 Känner dina brorsor
 Känner dig inte
 Ovän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards