Malin Nordström

Alla inlägg den 17 juli 2008

Av malin - 17 juli 2008 18:38



.

.

.



Jag klarade mig igenom en dag till på jobbet, jag måste va något speciellt.. 




Nu blir det grillning hos grannarna, mycket gott.. Mer vet jag inte. Men en sak som är jobbigt...............jag har fortfarande ont i halsen, OCH jag har inte fått tillbaka rösten helt, men det gör inte så mycket, slipper jag den där gälla rösten.. =)


Imorn är jag ledig, i love it!!




Nä, nu väntar dem på mig, och ni vet ju hur det är ingen klarar sig utan mig.. eller? Fan hela sundsvall klarar sig utan mig.. suck.. Ingen stjärna här..




Tjo/malin..



Av malin - 17 juli 2008 09:57





( 3 arbetsdagar kvar till semester )



.

.

.



Ja, nu är det nära för min första semester någonsin..längtar som tusan!! Ska verkligen bli skönt och få kunna släppa jobbet ett tag. Tycker det har varit så mycket strul nu på sistånde. Orkar inte med alla otrevliga kunder, och allt skit som följer med..


Igår var jag ledig, låg kvar i sängen ett bra tag, Robert ville till stranden men jag tyckte inte att det var riktigt strandväder så jag strejkade.. =) S då låg vi slöade lite till och sedan for vi till Christian och hälsade på, ( sara jobbade) åt en pizza och glass sedan gick vi till lekparken så Emmy fick gunga lite, hon tyckte det var skit roligt. =) Och Milton fick springa av sig lite, skönt..hehe Sedan blev det ett spontan stopp på Bakgården..=) köpte lite munkar och kakor.. Sedan blev jag sugen på jordgubbar så då var vi tvungen att leta de.. Och efter det åkte jag, R och Micke å köpte kinamat. Hyrde även en film + köpte 10 filmer för 400:- Sweet!! =) Sedan blev vi strandad på soffan helaa kvällen.. Kom i säng halv 2 igår, så lite trött är jag idag.. Men det blev en bra dag utan picknink.. =)









 









Tyvärr fanns det ingen bild på mig..hehe =)


/malin



Presentation

Omröstning

Vilka är ni som besöker mig här?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Vet vem du är
 Känner dina föräldrar
 Känner dina brorsor
 Känner dig inte
 Ovän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards