Malin Nordström

Alla inlägg den 30 maj 2012

Av malin - 30 maj 2012 23:07

 

Denna månad är blommor och doft i fokus!



 

GLOSSYBOX Brush

Glossybox egen rougeborste i äkta gethår - exklusiv för Glossybox prenumeranter! Fin, mjuk kvalitet som gör det lätt att få din rouge jämn.




 

BM BEAUTY Blusher

100% ren naturlig mineralrouge med hög pigmentering och lång livslängd som inte täpper igen porerna och låter huden andas.




 

MSCHIC Pure Lip Liner

MSCHIC är en finsk serie mineralsmink med kompromisslös kvalitet och härliga färger. Läppennorna har hög pigmentnivå och är lagom mjuka med vegetabiliska vaxer och oljor.




   

AQUOLINA Pink Suger Creamy Body Lotion

En söt krämig kroppslotion som ger fukt till din hud och lämnar den härligt parfymerad. Bli nostalgisk av dofter som sockervadd, hallon, fikonlöv och citrus.




   

LOVE & TOAST Eau de Parfum


En av Love & Toasts mest populära parfymer. Innehåller inga syntetiska doftämnen, doften kommer från eteriska oljor, alkoholen är framställd av majs och produkten är inte testad på djur.



Idag fick jag hem min andra Glossybox och denna ser lika spännande ut som förra. Är verkligen sugen på att testa läppennan för den såg ut att bli jättefin på, även rouget och borsten måste testas snarast möjligt! Ja allt med andra ord! hehe


/malin..





Av malin - 30 maj 2012 09:30

                 



Lite bilder från min helg i Halmstad där jag och min kära mor var och firade att moster fyllde år. Vi hade underbart väder, hann med lite shopping, hittade en fin tavla som jag ville sno med mig hem (tjejen syndes nästan inte i verkligheten men när bilden togs kom hon fram), åt god mat, spelade golf, slappade och åkte tåg i en evighet! Tack mamma och moster för en trevlig helg!


Nu blir det till att planera in en helg i Sthlm så man få träffa resten av släkten oxå! Och lite mer shopping såklart!


Tappade ju bort min kamerakabel till datorn på tåget i helgen oxå så jag har inte kunnat lägga in några bilder men nu har jag köpt en ny, så nu kan bloggningen dra igång igen!



/malin..



Presentation

Omröstning

Vilka är ni som besöker mig här?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Vet vem du är
 Känner dina föräldrar
 Känner dina brorsor
 Känner dig inte
 Ovän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards