Malin Nordström

Alla inlägg under juni 2012

Av malin - 5 juni 2012 18:32

 



Titta vad jag hittade på köksbordet när jag kom hem idag, ett paket från KICKS. Jag beställde det i söndags kväll och nu är det redan här, snacka om snabb leverans! Stort + för det! Vad som är i får ni se senare ikväll för nu ska jag åka och hälsa på hos kära bror.


/malin..



Av malin - 4 juni 2012 14:29

 


Igår så beställde jag min första MAC produkt, jag vet..dåligt av mig va att inte har köpt nåt från märket än! Jag skäms! Men nu blickar vi framåt och väntar o längtar tills mitt nya puder ramlar ner i brevlådan.


Ni förstår att jag längtar ihjäl mig va!? =)


/malin..




Av malin - 4 juni 2012 11:15

   


Tänkte att ni skulle få se nåt annat än bara smink och bilder på mig hehe. I helgen har vi lagt ny trall på balkongen och visst blev det fint!? Jag blev iaf. jättenöjd, roligt att bygga och greja! Nya möbler ska dit och lite blommor och annat lull lull, det kommer bli så mysigt! Och såhär ser jag ut varje dag på jobbet, visst är jag vacker i snickarbrallor och en billig piké? haha


/malin..





Av malin - 3 juni 2012 21:33

 



       

Färgen är lite mörkare i verkligeheten, kameran tar som vanligt bort färgerna..=(





Igår testade jag läppennan som jag fick med i Glossyboxen. Den kommer från MSCHIC, en finsk serie som har mineralsmink. När jag började måla så insåg jag att de va lite metallic i den, men det var läckert, blir fint om man är lite solbränd. Annars så var den lätt att måla med, mjuk och bra med pigment. Det enda jag har att säga som negativt är väl kanske att jag tyckte att den höll lite sämre än dem andra läppennorna jag har, kanske är för att den är ganska mjuk. Sedan så stod det inget nr eller namn på pennan så jag vet inte hur man gör ifall man skulle vilja köpa en. Men jag kommer absolut använda den fler ggr.


MMMMM


/malin..




Av malin - 3 juni 2012 09:45

   



Såhär blev det gröna lacket från märket Nordic Cap of Sweden, fint till sommaren som för övrigt aldrig vill komma. Det var ett lättstruckit lack och man klarar sig lätt med två lager, får se hur bra det håller sig men med ett top coat så sitter dem flesta lack kvar länge. Kan iaf säga att det var lätt värt en ynka guldtia!


Nordic Cap of Sweden - Star Nails # NP 08


/malin..





Av malin - 2 juni 2012 23:45

 



Här är lite av mina fynd jag gjorde i Halmstad. Läppglans, 3 st läppstift och två nagellack hittade jag på IcaMaxi för 10:- st!! Har inte testat nåt av märkena tidigare men man vet aldrig, dem kan faktiskt vara bra. Det gör inte så mycket om dem inte är nå vidare heller, då är det bara att slänga.


Nagellacken tror jag faktiskt kommer va hyffsat bra, dock är jag inte så mycket för rosa men ett rosa lack borde man ju ha. Ska bli intressant och se hur läppstiften är, tänk och om dem är bra åsså har man endast lagt ut en tia för dem, det är vad jag kallar fynd! =) Tänkte prova ett lack imorgon iaf. så ni får se.



/malin..



Av malin - 2 juni 2012 16:22

 


Hittade denna hos moster förrra helgen, man kan hitta allt möjligt hos henne som kommer från den "gamla tiden" haha. Denna använde man iaf förr i tiden till att locka håret med! Kan ni förstå va lång tid det måste ta och locka håret om man måste ta och värma den i vedspisen, det är tur att jag föddes på 1980-talet! hehe


Ska ta lite bilder på de jag fyndade nere i Halmstad så ni får se lite senare, men nu hämta upp tvätten och åka och äta middag hos kära mor.


Trevlig helg på er!


/malin..





Presentation

Omröstning

Vilka är ni som besöker mig här?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Vet vem du är
 Känner dina föräldrar
 Känner dina brorsor
 Känner dig inte
 Ovän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards