Malin Nordström

Alla inlägg den 28 april 2015

Av malin - 28 april 2015 22:06

Idag kom min modell, kändes skönt efter gårdagens händelser! Dock hade hon bråttom iväg till jobb så hann inte ta en efterbild, att det ska va så svåårt att komma ihåg!! Tog en bild i början av behandlingen så det får räcka för idag haha. Tränade på fransk manikyr och det gick väl hyffsat bra, det är vissa saker man önska man kunde på en gång men det tar väl några ggr innan det sitter, det var trots allt min första modell någonsin nu (har bara gjort 2 händer tidigare) Så detta blev första ggn vi gjorde ett helt set. Testade även idag att lägga en "cover" det är som en concealer, man kan dölja lite skönhetsfel mm på naglarna. Vi jobbar med en genomskinlig gel nu när vi gör fransk så då syns det igenom om man har nåt märke mm. Så det blev väldigt bra tycker jag. Får se vad det blir imorgon, vad snälla damen önskar =)



 

Anna med en hand med oklippta tippar.




/Malin..





Av malin - 28 april 2015 21:52

 

Sommaren har kommit till Sthlm!



Måndag dag 11 vecka 3. Från och med denna vecka så ska vi ha modeller så det blir två veckor med modeller. Innan helgen var jag klar med modeller på alla dagar, inte en enda jag känner så har haft lite tur med att folk har delat mitt inlägg på fb och taggat en massa som bor i Sthlm. Tack alla för det! =)


Men turen gick över i otur ganska snabbt, när jag kom till skolan igår måndag så fick jag meddelande om att min modell inte kunde komma, så otur speciellt när det var första dagen med modell. Tjejen hade en bra ursäkt så det är sådant som kan hända. Så jag fick sitta och träna på den nya tekniken på Åke så det var helt ok ändå. Sedan fick jag meddelande att min modell på onsdag inte heller kunde komma..så har försökt hitta en ny vilket inte var lätt men idag kom det in en dam på salongen och frågade om någon behövde modell någon dag så imorgon onsdag ska hon vara min modell så hade lite tur igen. Så slutsatsen är att det är inte lätt att hitta modell när man inte bor här, man måste ju kunna sitta några timmar så det är inte alla som kan sitta modell. Hade det varit i Sundsvall så hade det varit betydligt enklare att hitta modeller.



Så nu håller vi tummarna att resterande modeller kan sina dagar =)




/Malin..









Av malin - 28 april 2015 21:43

 




I fredags fick jag min andra hand gjord av fina Caroline, efterbild glömdes bort så den skippar vi. Jag gjorde även hennes högra hand förra veckan men vi lyckas aldrig ta en efterbild så jag har hoppar det nu, orkar inte haha. Men det var skönt och få bli ompysslad, vette tusan hur man ska orka göra sina egna naglar sedan, speciellt högra handen!


Vi gick även igenom mallning, en teknik som heter reverse och lite produktgenomgång. Det är mycket man ska lära sig! Jag hoppas att det kommer med tiden, för nu känns det mycket =)




/Malin..









Presentation

Omröstning

Vilka är ni som besöker mig här?
 Familj
 Vän
 Bekant
 Vet vem du är
 Känner dina föräldrar
 Känner dina brorsor
 Känner dig inte
 Ovän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards